jakub97 Napisano 27 Marca 2012 Share Napisano 27 Marca 2012 Kolejne pytanie i nie wiem jaki najlepszy. Może ktoś mi powie jaki najlepszy gips czy nawet link żeby pokazać i wogle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 31 Października 2012 Share Napisano 31 Października 2012 Z tego co wiem dentystyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 31 Października 2012 Share Napisano 31 Października 2012 i wogle. Taki sklep kiedyś widziałem: "Spodnie i wogle" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 31 Października 2012 Share Napisano 31 Października 2012 Można kupić gips modelarski (klik). Widziałem na różnych forach modelarzy używającego go do robienia odlewów budynków, ulic a nawet błota na pojazdach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 1 Listopada 2012 Autor Share Napisano 1 Listopada 2012 Dzięki TOMEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi