hadzi Napisano 30 Marca 2012 Share Napisano 30 Marca 2012 Oto zajawka nowego modelu ARDPOLa. Model bedzie za kilka tygodni w sprzedaży, narazie brak blaszki i instrukcji oraz pudełka. Model jak to ARDPOL śliczny i dopieszczony. Dzięki Andrzeju za jeszcze "ciepłe" odlewy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 30 Marca 2012 Share Napisano 30 Marca 2012 Ok, włączyło mi się "chcij to" - mam nadzieję że cena będzie tradycyjnie oscylowała w okolicach 100 pln. PS. Czy mógłbyś szepnąć słówko że miniaturka Spada S.61C1 też była by mile przyjęta PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 30 Marca 2012 Share Napisano 30 Marca 2012 Już go "kupiłem", gdzie można zrobić rezerwację? Prototyp jest i pewnie będzie przy okazji pierwsza seria produkcyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 30 Marca 2012 Autor Share Napisano 30 Marca 2012 Będzie i wersja P.50 II czy P.50A jak kto woli. Narazie spokojnie Panowie, jak bedzie dostepny to powiadomie w tym wątku, pewnie pod koniec kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 4 Sierpnia 2012 Share Napisano 4 Sierpnia 2012 Ktoś wie kiedy ARDPOL wyda Jastrzębia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 4 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2012 czeka na druk opakowania, pozostale elementy gotowe. Pewnie niebawem bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 4 Sierpnia 2012 Share Napisano 4 Sierpnia 2012 Już się doczekać nie mogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LimaOscar Napisano 5 Sierpnia 2012 Share Napisano 5 Sierpnia 2012 czeka na druk opakowania, pozostale elementy gotowe. Pewnie niebawem bedzie. W tym przypadku 'druk opakowania' wygląda tak, że się bierze plik na pendrive i idzie wydrukować na drukarce laserowej w firmie poligraficznej . Prędzej tu chodzi o 'wyskładanie opakowania' w kompie (w cdr, ps czy w innym programie) )) Ciekawy jestem kolejnego Jastrzębia. Dobrze, że Ardpol się nie 'zwinął' pomimo permanentnego braku czasu u właściciela. Jest zatem szansa, że i ERJ 145 zobaczymy - wprawdzie AA zawiesił poprzeczkę bardzo wysoko, ale liczę, że ten nie będzie gorszy (a na pewno tańszy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 25 Września 2012 Share Napisano 25 Września 2012 Martola oferuje już w sprzedaży PZL P.50 I. Ja swojego Jastrzębia już zamówiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi