METYS Napisano 2 Kwietnia 2012 Share Napisano 2 Kwietnia 2012 Męczony, męczony aż w końcu wymęczony. Z czystego lenistwa nie usunąłem śladów po wypychaczach na gąsienicach, a osłona wizjera kierowcy zaginęła gdzieś w ferworze walki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Kwietnia 2012 Share Napisano 2 Kwietnia 2012 Jako nie-znawcy teciaków nawet mi się podoba. Jednynie lufa mi kololrystycznie nie pasuje do reszty, gaski zapasowe za nudne kolorystycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 4 Kwietnia 2012 Share Napisano 4 Kwietnia 2012 Fajny Teciak . Zmień kolorystykę zimowych nakładek na gąski , bo nie wiem czemu pomalowałeś je na zielono ? Obsadź go trawa żeby nie stal na niej lecz w niej . Spróbuj coś zrobić z dodatkowymi zbiornikami bo są za ładne , a były często zdejmowane i zakładane . Zrób może troszkę otarć farby na wieży bo wygląda za nowo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi