kub Napisano 28 Kwietnia 2012 Share Napisano 28 Kwietnia 2012 (Kamil Feliks Sztarbala) miło że wyjaśniłeś wszystkie za i przeciw bardzo to pasjonujące... A ja czekam na postęp prac przy BT . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Cerny Napisano 28 Kwietnia 2012 Share Napisano 28 Kwietnia 2012 A ja chętnie kupię samą wieżę i ją zrecenzuję w SM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 28 Kwietnia 2012 Share Napisano 28 Kwietnia 2012 Piotrek szkoda czasu,działajcie proszę bo doczekać się nie mogę... Po majówce będę męczył Erniego pozdr Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzerart Napisano 28 Kwietnia 2012 Share Napisano 28 Kwietnia 2012 Witam Jak na razie - konwersje. Jak wspominałem, w trakcie prac wyszło na jaw, że leciwy model ZVIEZDY ma, uzywając eufemizmu, niewiele wspólnego z BT-5, ale zdaję sobie sprawę z faktu, że istnieje spora rzesza szczęśliwych (?) posiadaczy tego modelu, to raz. Druga sprawa, to brak jak na razie wierygodnego w 100% planu w skali 1/35. A po trzecie...obawiam się nieco, że zgodnie z "Prawem Murphiegio" na finiszu prac z modelem żywicznym Hobby Boss lub inny Trumpeter pochwali sie że wypuszcza BT-5-kę w wersji wtryskowej Pozdrawiam Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 29 Kwietnia 2012 Share Napisano 29 Kwietnia 2012 Wszystko fajnie , ale co się dzieje z modelem . Jakieś postępy w pracach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi