Wachmistrz Napisano 10 Kwietnia 2012 Share Napisano 10 Kwietnia 2012 co to za samolot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 10 Kwietnia 2012 Share Napisano 10 Kwietnia 2012 F-100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wachmistrz Napisano 11 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2012 Bez pudła! Kurczę, szybko poszło. Samolot z Muzeum Yesilkoy w Stambule Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wachmistrz Napisano 12 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2012 Tu bardziej "ludzkie" zdjęcie Super Sabre: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 12 Kwietnia 2012 Share Napisano 12 Kwietnia 2012 Nie macie wrażenia, że taki temat już istnieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 12 Kwietnia 2012 Share Napisano 12 Kwietnia 2012 Mamy ;) Ja sądziłem, że kolega tutaj potrzebuje informacji o samolocie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wachmistrz Napisano 12 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2012 O! nie wiedziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi