Saper32 Napisano 15 Kwietnia 2012 Share Napisano 15 Kwietnia 2012 Witam Jestem nowy na tym forum Jest to mój pierwszy model cywilny Od razu chcę pewną sprawę wyjaśnić, nie jestem fotografem, nie mam dobrego sprzętu do robienia zdjęć, nie umiem ustawiać światła itp. Model niestety nie dopracowany przez producenta, w budowie wykorzystałem blachy firmy HAULER dedykowane do tego modelu. Przy modelu zostało mi do zrobienia parę poprawek, przykurzenia, oraz przewiduję do niego podstawkę z odrobiną terenu Proszę o łagodny wymiar kary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 15 Kwietnia 2012 Share Napisano 15 Kwietnia 2012 Jak na pierwszy model to całkiem fajnie wyszedł. Szkoda tylko że zrobiłeś zbyt duże ślady eksploatacyjne nie mówiąc już o rdzy. Model ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 15 Kwietnia 2012 Share Napisano 15 Kwietnia 2012 Wiktorze, Ty, co zęby zjadłeś na pancerce, ze trzysta modeli zrobiłeś, masz jakieś "ale" co do cywili? Idziesz w dobrą stronę- tylko przypomnij sobie jak się robi weathering na pancerce... Mogłeś go trochę zapuścić! Bo tu zapaćkałeś błotniki i tablicę rejestracyjną i wygląda, jakbyś nie umiał zapanować nad pędzlem... A to nie jest prawda... Bardzo fajnie wyszły gumy. Do zdjęć zrezygnuj ze styropianu jako podstawki- bo to bardzo niepoważne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper32 Napisano 15 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2012 Panowie ! Spokojnie, model jest w budowie Rdzy tam niema To jest błoto, jeszcze nie skończone. A dlatego model jest na styropianie, bo ma sztyfty w kołach, do zamocowania na podstawce... Jakbym cyknął fotki na drutach to by dopiero dziwnie wyglądał Podstawkę zacząłem robić, postaram się wrzucić fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 21 Kwietnia 2012 Share Napisano 21 Kwietnia 2012 Jak na debiut w cywilach Merc wyszedł Ci naprawdę O.K. A styropian--- hmmm to całkiem poważny materiał, Wielcy tego kraju na nim sypiali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper32 Napisano 21 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2012 To wiesz, kto na prezydenta przy wyborach :-) A tak na serio. Moja skala jest "pancerna" w chwilkach to jest moja, "dziewiczy" wpis, mam zapędy (w skali 135) na parę innych modeli.... Wszystko zalreży jak Brać modelarska w tej skali mnie przyjmę. to może będzie trochę 1:35 .... Bo coś mam na składzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 21 Kwietnia 2012 Share Napisano 21 Kwietnia 2012 To wiesz, kto na prezydenta przy wyborach :-)A tak na serio. Moja skala jest "pancerna" w chwilkach to jest moja, "dziewiczy" wpis, mam zapędy (w skali 135) na parę innych modeli.... Wszystko zalreży jak Brać modelarska w tej skali mnie przyjmę. to może będzie trochę 1:35 .... Bo coś mam na składzie... Przyjmie , spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper32 Napisano 22 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2012 Ciąg dalszy prac, tym razem podstawka, albo jak kto woli winietka No i trochę zbliżenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 22 Kwietnia 2012 Share Napisano 22 Kwietnia 2012 Noooo , zapowiada się ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi