SkodaFka Napisano 25 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2012 Model ukończony warsztat ZAMYKAM ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinej Napisano 26 Kwietnia 2012 Share Napisano 26 Kwietnia 2012 A co z galerią końcową ? Ot tak zamknięcia nie daruję bez galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 26 Kwietnia 2012 Share Napisano 26 Kwietnia 2012 No właśnie gdzie galeria?! Tylu kibiców i co?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gadas_75 Napisano 26 Kwietnia 2012 Share Napisano 26 Kwietnia 2012 No to może wszyscy razem: RA-ZEM, RA-ZEM!!! A nie, nie inaczej: GA-LE-RIA, GA-LE-RIA, GA-LE-RIA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dart Napisano 26 Kwietnia 2012 Share Napisano 26 Kwietnia 2012 Bez galeri!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 26 Kwietnia 2012 Share Napisano 26 Kwietnia 2012 godzina 7.10 Dziś dojdą silniki oraz klapy koło kół i montaż skończony pod wieczór malowanko i kalkomanie. godzina ok 21.05 Model ukończony warsztat ZAMYKAM ! szybki jesteś ciekawe bardzo ciekawe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drabik Napisano 26 Kwietnia 2012 Share Napisano 26 Kwietnia 2012 godzina 7.10 Dziś dojdą silniki oraz klapy koło kół i montaż skończony pod wieczór malowanko i kalkomanie. godzina ok 21.05 Model ukończony warsztat ZAMYKAM ! szybki jesteś ciekawe bardzo ciekawe... Robert, człowieki szybkie są;) A mi się wydawało, że konkursowego RWDziaka ekspresowo zrobiłem... A tu - patrzaj no;) Tylko jakoś tej galerii ni ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkodaFka Napisano 27 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2012 Galeria będzie bo o niej zapomniałem akurat. - Dziś w godzinach wieczornych. Mariusz, ja siedziałem przy nim całe dnie praktycznie bo miałem wolne . . . Na co mam czekać robiąc model na zbawienie ? Ok. 10 był sklejony potem pierwsza warstwa pactry druga po 2h i kalkomania. Skróciłem zdjęcia bo nie było zainteresowania .... (Post pod postem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 27 Kwietnia 2012 Share Napisano 27 Kwietnia 2012 1312 osób odwiedziło twój warsztat Więc zainteresowanie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkodaFka Napisano 27 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2012 Galeria: viewtopic.php?f=64&t=32808 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi