Saper32 Napisano 27 Kwietnia 2012 Share Napisano 27 Kwietnia 2012 W końcu koniec męczarni !!! Premiera dzisiaj tutaj, a jutro "na żywo" w Świdniku ! Mój pierwszy "cywilniak" gotowy i na podstawce (jestem od ponad 20 lat "pancerniakiem") Link do skromnej relacji z budowy, obiecuję że na przyszłość się poprawię http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=88&t=32619 A oto efekt końcowy Mam nadzieję że się spodoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 27 Kwietnia 2012 Share Napisano 27 Kwietnia 2012 No , a tak się bałeś. Fajny, ciekawy i starannie zrobiony model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 27 Kwietnia 2012 Share Napisano 27 Kwietnia 2012 Zdjęcia trochę niewyraźne, ale samochodzik bardzo urokliwy. Podoba mi się akcent na tylnej kanapie. Co do kanap - mogło by być w nich więcej głębi, może wnętrze powinno być troszkę przybrudzone. Z zewnątrz fajnie przykurzony - pasuje do tej polnej drogi. Ogólnie duży browar się należy:D pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 27 Kwietnia 2012 Share Napisano 27 Kwietnia 2012 Nie ma co, klasyk pełną gębą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper32 Napisano 28 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2012 Dziękuję za pozytywny odbiór. Jak wcześniej pisałem, moja skala to 1:35, a to pierwszy mój cywil Odnośnie fotek, nie jestem fotografem, nie mam dobrego aparatu, na 40 zdjęć, 8-9 nadaje się do czegokolwiek, przy zbliżeniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 28 Kwietnia 2012 Share Napisano 28 Kwietnia 2012 Wiktor jak już ci mówiłem. Trochę więcej okurzenia, zwłaszcza na ciemnych błotnikach. i dodaj figurkę, bo dla mnie trochę ta scenka bez sensu. Wszystko pootwierane a właściciela niet. Chociaż ta ten chrom dla mnie bomba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 29 Kwietnia 2012 Share Napisano 29 Kwietnia 2012 Wiktor jak już ci mówiłem. Trochę więcej okurzenia, zwłaszcza na ciemnych błotnikach. i dodaj figurkę, bo dla mnie trochę ta scenka bez sensu. Wszystko pootwierane a właściciela niet. Chociaż ta ten chrom dla mnie bomba. Właściciel poszedł za krzak sam bądż w towarzystwie , trudno to sobie dośpiewać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 30 Kwietnia 2012 Share Napisano 30 Kwietnia 2012 Zawsze byłem słaby w śpiewaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modelarz98 Napisano 30 Kwietnia 2012 Share Napisano 30 Kwietnia 2012 Jestem początkujący ale według mnie zdecydowanie więcej polerki by się przydało takie moje odczucie - zgadzacie się ? A i jeszcze jedno : jak bym miał zgadnąć który jest warsztat a która galeria tego merca to bym nie zgadł ;p w warsztacie jest relacja z budowy krok po kroku a jedyną relacją tam była budowa podstawki Pozdrawiam i życzę miłego majowego upalnego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper32 Napisano 30 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2012 Jestem początkujący ale według mnie zdecydowanie więcej polerki by się przydało Tak jak pisałem, jestem pancerniakiem od ... Uhuuu i jeszcze raz Uhuuu lat! Jest to mój pierwszy model cywilny, proszę o wyrozumiałość... Połysk do tej pory to najwyżej miałem na światłach, lub zegarze na tablicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 30 Kwietnia 2012 Share Napisano 30 Kwietnia 2012 Zawsze byłem słaby w śpiewaniu. Tego nie da się ukryć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 30 Kwietnia 2012 Share Napisano 30 Kwietnia 2012 MODELIK PIERWSZA KLASA! Czapka do samej ziemi za polerowanie... Widziałem na żywo! Zwłaszcza, że lakier z lat 30-tych nie miał takiego połysku jak nowoczesne powłoki... Podstawka do poprawki- stać Cię na więcej. Albo dawaj w przyszłości zdjęcia modeli bez podstawek! Zawsze byłem słaby w śpiewaniu. Tego nie da się ukryć Śpiewać każdy może..- jak mówi poeta... A jak jeszcze umie sklejać modele... Na forum modelarskim o modelach- o śpiewaniu to na stronie filharmonii albo prokuratury Bo dobra robota obroni się sama! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 30 Kwietnia 2012 Share Napisano 30 Kwietnia 2012 MODELIK PIERWSZA KLASA! Czapka do samej ziemi za polerowanie... Widziałem na żywo! Zwłaszcza, że lakier z lat 30-tych nie miał takiego połysku jak nowoczesne powłoki... Podstawka do poprawki- stać Cię na więcej. Albo dawaj w przyszłości zdjęcia modeli bez podstawek! Zawsze byłem słaby w śpiewaniu. Tego nie da się ukryć Śpiewać każdy może..- jak mówi poeta... A jak jeszcze umie sklejać modele... Na forum modelarskim o modelach- o śpiewaniu to na stronie filharmonii albo prokuratury Bo dobra robota obroni się sama! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi