Skocz do zawartości

Mercedes-Benz 170V 1:35 Master Box

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zdjęcia trochę niewyraźne, ale samochodzik bardzo urokliwy. Podoba mi się akcent na tylnej kanapie. Co do kanap - mogło by być w nich więcej głębi, może wnętrze powinno być troszkę przybrudzone. Z zewnątrz fajnie przykurzony - pasuje do tej polnej drogi. Ogólnie duży browar się należy:D

pzdr.

Napisano

Dziękuję za pozytywny odbiór.

Jak wcześniej pisałem, moja skala to 1:35, a to pierwszy mój cywil

Odnośnie fotek, nie jestem fotografem, nie mam dobrego aparatu, na 40 zdjęć, 8-9 nadaje się do czegokolwiek, przy zbliżeniach

Napisano

Wiktor jak już ci mówiłem. Trochę więcej okurzenia, zwłaszcza na ciemnych błotnikach. i dodaj figurkę, bo dla mnie trochę ta scenka bez sensu. Wszystko pootwierane a właściciela niet. Chociaż ta ten chrom dla mnie bomba.

Napisano
Wiktor jak już ci mówiłem. Trochę więcej okurzenia, zwłaszcza na ciemnych błotnikach. i dodaj figurkę, bo dla mnie trochę ta scenka bez sensu. Wszystko pootwierane a właściciela niet. Chociaż ta ten chrom dla mnie bomba.

Właściciel poszedł za krzak sam bądż w towarzystwie , trudno to sobie dośpiewać ?

Napisano

Jestem początkujący ale według mnie zdecydowanie więcej polerki by się przydało takie moje odczucie - zgadzacie się ?

A i jeszcze jedno : jak bym miał zgadnąć który jest warsztat a która galeria tego merca to bym nie zgadł ;p w warsztacie jest relacja z budowy krok po kroku a jedyną relacją tam była budowa podstawki Pozdrawiam i życzę miłego majowego upalnego weekendu

Napisano
Jestem początkujący ale według mnie zdecydowanie więcej polerki by się przydało

Tak jak pisałem, jestem pancerniakiem od ... Uhuuu i jeszcze raz Uhuuu lat!

Jest to mój pierwszy model cywilny, proszę o wyrozumiałość...

Połysk do tej pory to najwyżej miałem na światłach, lub zegarze na tablicy...

Napisano

MODELIK PIERWSZA KLASA!

Czapka do samej ziemi za polerowanie... Widziałem na żywo! Zwłaszcza, że lakier z lat 30-tych nie miał takiego połysku jak nowoczesne powłoki...

Podstawka do poprawki- stać Cię na więcej.

Albo dawaj w przyszłości zdjęcia modeli bez podstawek!

Zawsze byłem słaby w śpiewaniu.

Tego nie da się ukryć

Śpiewać każdy może..- jak mówi poeta... A jak jeszcze umie sklejać modele...

Na forum modelarskim o modelach- o śpiewaniu to na stronie filharmonii albo prokuratury

Bo dobra robota obroni się sama!

Napisano

MODELIK PIERWSZA KLASA!

Czapka do samej ziemi za polerowanie... Widziałem na żywo! Zwłaszcza, że lakier z lat 30-tych nie miał takiego połysku jak nowoczesne powłoki...

Podstawka do poprawki- stać Cię na więcej.

Albo dawaj w przyszłości zdjęcia modeli bez podstawek!

Zawsze byłem słaby w śpiewaniu.

Tego nie da się ukryć

Śpiewać każdy może..- jak mówi poeta... A jak jeszcze umie sklejać modele...

Na forum modelarskim o modelach- o śpiewaniu to na stronie filharmonii albo prokuratury

Bo dobra robota obroni się sama!