skala72 Napisano 6 Czerwca 2012 Share Napisano 6 Czerwca 2012 Fakt, kółka do poprawki (czyt. opatrunki lub bandaże). W oczy rzuca się również tył, a dokładnie lina, coś jest ..... wiesz o czym piszę. Wrzuć tez na niego jakieś graty, na zdjęciach widać, że każdy z załogantów woził cały dobytek i panzer wyglądał jak wóz cygański dużej rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicpon Napisano 7 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2012 Poprawiam i podmalowuje detale. Trochę chyba źle zrobiłem z kółkami, mogłem je pomalować przed przyklejeniem. Mam nadzieje że efekt końcowy będzie chociaż zadowalający. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 7 Czerwca 2012 Share Napisano 7 Czerwca 2012 Zawsze można je przykurzyć i efekt nie równości zniknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioter Napisano 13 Czerwca 2012 Share Napisano 13 Czerwca 2012 Jak na Afryke to nawet TRZEBA przykurzyc. Co do "taborow cyganskich" to nie przesadzaj, na pokrywie silnika sa wloty powietrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 13 Czerwca 2012 Share Napisano 13 Czerwca 2012 Jak na Afryke to nawet TRZEBA przykurzyc. Koniecznie !! Co do "taborow cyganskich" to nie przesadzaj, na pokrywie silnika sa wloty powietrza.Poszukam zdjęć z albumu poświęconego DAK. Gratów brakuje tylko na lufie i gąsienicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi