Mateus_z Napisano 2 Maja 2012 Share Napisano 2 Maja 2012 (edytowane) Witam, dzisiaj udało mi się ukończyć mojego "konika". Jest to mój pierwszy model lotniczy malowany aerografem. Pierwszy raz zastosowałem wash - nie wyszło do końca jak chciałem, ale mam już pene doświadczenie i w przyszłości bedzie lepiej. Co do samego modelu to rewelacja, części spasowane idealnie. Jedyne do czego mógłbym się przyczepić to kalki, są troszeczkę za grube. To by było na tyle, prosze o komentarze. Pozdrawiam, Mateusz. ;) Edytowane 2 Maja 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 2 Maja 2012 Share Napisano 2 Maja 2012 Wypadałoby chyba podać skalę i producenta zestawu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateus_z Napisano 2 Maja 2012 Autor Share Napisano 2 Maja 2012 Wypadałoby chyba podać skalę i producenta zestawu? Bardzo przepraszam, przeoczyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 2 Maja 2012 Share Napisano 2 Maja 2012 Jest poprawnie. Czysto i ładnie technicznie sklejone. Jedyne ale można mieć do metalizera że ma za gruby pigment. Jak chcesz mieć kartonowego washa idealnie powchodzonego w linie podziału to warto je pogłębić. Ja w Airacobrze tak robiłem http://1.bp.blogspot.com/-DnbX-jMvs2k/T5xOIPqL-EI/AAAAAAAAAqs/bRq--36yRac/s1600/IMG_2626.JPG Zależało mi właśnie na takim ostrym efekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi