hadzi Napisano 3 Maja 2012 Share Napisano 3 Maja 2012 Next RWD fotki z 2008 sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 4 Maja 2012 Autor Share Napisano 4 Maja 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no.tips Napisano 4 Maja 2012 Share Napisano 4 Maja 2012 śliczny samolocik, i śliczne malowanie !! Zamierzasz zbudować więcej erwudziaków ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 4 Maja 2012 Autor Share Napisano 4 Maja 2012 śliczny samolocik, i śliczne malowanie !! Zamierzasz zbudować więcej erwudziaków ? Dzieki. A owszem zamierzam, w miare jak sie beda pokazywaly modele. Mam gotowe: RWD-1, ten tu w budowie, RWD-4, RWD-16, RWD-23, projekt mysliwca RWD-25 w smietniku wyladowaly z lat wczesniejszych RWD-5/5bis, 6, 8 i 14 - oczywiscie powstana nowe. Mam tez RWD-17W w szufladzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no.tips Napisano 4 Maja 2012 Share Napisano 4 Maja 2012 Zrób kiedyś zdjęcie wszystkim erwudziakom. Musi to być piękny widok ! Będę zaglądał, bo ten RWD 4 to bardzo rasowy samolocik. Bardzo mi się podoba podwozie. Ciekaw jestem jak była rozwiązana sprawa amortyzacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 7 Maja 2012 Autor Share Napisano 7 Maja 2012 kolejny krok, jutro wyjazd na targi do Kielc, więc przerwa w budowie do soboty. mam nadzieję, że skończę w nadchodzący weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 30 Maja 2012 Autor Share Napisano 30 Maja 2012 Niestety model ukończyłem dopiero dzisiaj. Galeria jeszcze powstanie przy okazji sesji do artykułu dla LzSz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 2 Czerwca 2012 Share Napisano 2 Czerwca 2012 Bardzo piękny Jak go maskowałeś do malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 3 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2012 Wyciąłem odpowiednie maski (krzywe) z taśmy Tamiya. Najpierw poszedł czerwony (w 2008) a potem matt aluminium HB (w 2012) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi