no.tips Napisano 4 Maja 2012 Napisano 4 Maja 2012 śliczny samolocik, i śliczne malowanie !! Zamierzasz zbudować więcej erwudziaków ? Cytuj
hadzi Napisano 4 Maja 2012 Autor Napisano 4 Maja 2012 śliczny samolocik, i śliczne malowanie !! Zamierzasz zbudować więcej erwudziaków ? Dzieki. A owszem zamierzam, w miare jak sie beda pokazywaly modele. Mam gotowe: RWD-1, ten tu w budowie, RWD-4, RWD-16, RWD-23, projekt mysliwca RWD-25 w smietniku wyladowaly z lat wczesniejszych RWD-5/5bis, 6, 8 i 14 - oczywiscie powstana nowe. Mam tez RWD-17W w szufladzie. Cytuj
no.tips Napisano 4 Maja 2012 Napisano 4 Maja 2012 Zrób kiedyś zdjęcie wszystkim erwudziakom. Musi to być piękny widok ! Będę zaglądał, bo ten RWD 4 to bardzo rasowy samolocik. Bardzo mi się podoba podwozie. Ciekaw jestem jak była rozwiązana sprawa amortyzacji. Cytuj
hadzi Napisano 7 Maja 2012 Autor Napisano 7 Maja 2012 kolejny krok, jutro wyjazd na targi do Kielc, więc przerwa w budowie do soboty. mam nadzieję, że skończę w nadchodzący weekend. Cytuj
hadzi Napisano 30 Maja 2012 Autor Napisano 30 Maja 2012 Niestety model ukończyłem dopiero dzisiaj. Galeria jeszcze powstanie przy okazji sesji do artykułu dla LzSz. Cytuj
jpl Napisano 2 Czerwca 2012 Napisano 2 Czerwca 2012 Bardzo piękny Jak go maskowałeś do malowania Cytuj
hadzi Napisano 3 Czerwca 2012 Autor Napisano 3 Czerwca 2012 Wyciąłem odpowiednie maski (krzywe) z taśmy Tamiya. Najpierw poszedł czerwony (w 2008) a potem matt aluminium HB (w 2012) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi