kub Napisano 8 Maja 2012 Share Napisano 8 Maja 2012 Święte słowa ale chyba nie powinno się zbyt opierać o planszę barwne tylko o zdjęcia. Jeszcze możesz to stonować tak jak pisałem w poprzednim poście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 8 Maja 2012 Autor Share Napisano 8 Maja 2012 Dzięki Panowie za wasze wyrażone opinie i porady. Nie zamierzam już jednak nic w modelu poprawiać.Zostanie taki jaki jest. Tak jak pisałem na początku galerii zimowy kamuflaż jest nie dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 8 Maja 2012 Share Napisano 8 Maja 2012 Witam. Model wygląda bardzo ładnie. Szczególnie podobają mi się ten brązowy ,,wash" z pigmentów. Co do zimowego kamo to może tak, może nie. Moim zdaniem to kamo wygląda realistycznie, może brakuje białych zacieków. Do reszty nie da się przyczepić. Świetny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi