Keisyzrk Napisano 7 Maja 2012 Share Napisano 7 Maja 2012 Jest to moja pierwsza figurka nie licząc małych figurek robionych równolegle do czołgów w 1:35. Rozwaliłem się na washu robiąc tylko jednym kolorem...na zdj. twarz wygląda bardzo monotonnie na żywo jest o wiele lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziabik Napisano 7 Maja 2012 Share Napisano 7 Maja 2012 To może ja pierwszy zabiorę głos ... No tak,po przejściu z małych figurek na dużo większe widzisz zapewne,że to niełatwy "kawałek chleba" Widać jak na dłoni każde niedociągnięcie i niedoróbkę.Szczególnie jak jest to Miniart-przyjmij dobrą radę i daj sobie spokój z tymi plastikami bo szkoda włożonej pracy,niewiele się przy nich nauczysz.Wiem,bo sam od nich zaczynałem i już...ich nie ma A co do figurki-nieźle jak na pierwszą,widać że włożyłeś sporo pracy.Z twarzy tej wielkości na pewno dałoby się dużo więcej "wyciągnąć"-gdyby tylko cokolwiek wyrażała a nie jak u manekina,ale już taki urok tych 120-tek.Fajnie dobrane kolory. Pokazuj kolejne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 8 Maja 2012 Autor Share Napisano 8 Maja 2012 Dzięki za uwagi . Trochę ta figurka zjadła mi nerwów, więcej plastiku z tej serii ruszać nie będę, kupiłem w zasadzie na "spróbowanie" akurat cena była kusząca. Mam nadzieje wrócić jeszcze do tematu figurek gdy tylko pokończę zaległe prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koralgol4 Napisano 29 Września 2012 Share Napisano 29 Września 2012 Dokładnie, figurki miniartu mają masę niedociągnięć. Ogólnie mogłes jeszcze popracować nad podstawką, jakaś trawka itd. Nie jest źle, raczej bliżej 6 niż 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 4 Października 2012 Autor Share Napisano 4 Października 2012 Dokładnie, figurki miniartu mają masę niedociągnięć. Ogólnie mogłes jeszcze popracować nad podstawką, jakaś trawka itd. Nie jest źle, raczej bliżej 6 niż 1. Dzięki figurka to był eksperyment doświadczalny. Masą wamodu próbowałem odtworzyć co nieco zwłaszcza okrycie zbroi wyszło jak wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 18 Października 2012 Share Napisano 18 Października 2012 Nie ma co się zrażac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi