ciamacz Napisano 14 Maja 2012 Share Napisano 14 Maja 2012 Zwłaszcza w skali 1:48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAAB Napisano 15 Maja 2012 Share Napisano 15 Maja 2012 A jakie lubisz, Wklęsłe to radełkiem, z zębatki zegarkowej i grafionu, a wypukłe z igły 0,8 obciętej i ostrzonej do wewnątrz , takie zaostrzenie wgniatając w plastik formuje ci główkę nita lub (0,6 ), albo kalka z nitami z metra. Tomasz Biliewicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciamacz Napisano 15 Maja 2012 Autor Share Napisano 15 Maja 2012 O wypukłe mi chodziło. Skąd można wziąć taką igłę? Z tego co rozumiem, to odciskasz nit w modelu. Na zdjęciach widziałem jednak nity wystające z modelu, czyli jakby były przyklejone a nie "odkształcone" w modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 15 Maja 2012 Share Napisano 15 Maja 2012 kulki BGA używane do lutowania. Na innym forum jest dokłądne opisanie tej technologii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciamacz Napisano 15 Maja 2012 Autor Share Napisano 15 Maja 2012 Nie mogę znaleźć tego forum. Możesz to w skrócie opisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesio Napisano 15 Maja 2012 Share Napisano 15 Maja 2012 http://www.modelarstworedukcyjne.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=188:imitowanie-wypukego-nitowania&catid=37:techniki-modelarskie&Itemid=60 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciamacz Napisano 15 Maja 2012 Autor Share Napisano 15 Maja 2012 Super. Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi