RH Napisano 25 Maja 2012 Share Napisano 25 Maja 2012 Kolejny srebrny orzeł z lat 30-tych .A mianowicie samolocik pokładowy Fairey Flycatcher w skali 1:32 ze stajni Silver Wings co mowi nam o tym ze jest to zywica na wysokim poziomie produkcji. Wiem ,wiem ze nie jest to model wykonany prze ze mnie w stu procentach na cacy . Co na pewno moi przeciwnicy zdążą wyłuskać i podzielić sie opinią na forum Uprzedzę jak zwykle te wady : A mianowicie robiłem pierwszy raz naciągi z firmy RB wraz ze śrubami i uważam że nie wyszło tak do końca jak sobie zaplanowałem Przyznam się ze naprawdę jest to wielka sztuka .W robieniu naciągów w ten sposób ma tą wadę że nie ma żadnego sposobu tak jak przy linkach ,zredukowania luzów przez naciągniecie.No ale wyszło jak wyszło i nie mam zamiaru nic już z tym fantem robić No ale dość ględzenia czas na foto ekspozycje. A na koniec jak zwykle rodzinka w komplecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIUSEPPE Napisano 25 Maja 2012 Share Napisano 25 Maja 2012 Jak zwykle piękny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Maja 2012 Share Napisano 25 Maja 2012 Piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 25 Maja 2012 Autor Share Napisano 25 Maja 2012 Miałem inny problem ,związany z naciągami.Chciałem żeby było jak w originale ,niestety to mnie przerosło, stalowe płaskowniki zaczęły mi sie odkształcać .Nawet mnie to zaczęło denerwować wywaliłem te badziewie i "rachu ciachu " i mam nowe linki według starej sprawdzonej receptury z żyłki.Może nie są jak w originale,ale przynajmniej są naciągnięte. Fotki po "liftingu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 25 Maja 2012 Share Napisano 25 Maja 2012 Piękny model, technicznie jak dla mnie wzór, no ale silnik ... wow! Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi