Oli360 Napisano 15 Września 2012 Autor Share Napisano 15 Września 2012 Ja na początku używałem dętki rowerowej - katastrofa Później wyciągnąłem koło zapasowe 15' i było lepiej lecz odradzam. Chwila malowania a długa męczarnia pompowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 15 Września 2012 Share Napisano 15 Września 2012 Super robota!! Ale można by prosić o jakiś schemacik?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oli360 Napisano 23 Września 2012 Autor Share Napisano 23 Września 2012 Nie wiem czy o taki schemat chodziło. Jeżeli było by coś nie zrozumiałe, proszę pytać śmiało ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
r0bson Napisano 1 Października 2012 Share Napisano 1 Października 2012 Matko i córko, nie wiedziałem że takie mózgi tu siedzą, talibowie nie proponowali Ci roboty? Jeśli to działa, to jesteś wielki. Pozdrawiam i podziwiam talent, dawaj warsztat haha! W pełni przyznaje koledze racje, takich mózgów z Polski nie tylko NASA nam zazdrości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawełg Napisano 4 Października 2012 Share Napisano 4 Października 2012 Matko i córko, nie wiedziałem że takie mózgi tu siedzą, talibowie nie proponowali Ci roboty? Jeśli to działa, to jesteś wielki. Pozdrawiam i podziwiam talent, dawaj warsztat haha! W pełni przyznaje koledze racje, takich mózgów z Polski nie tylko NASA nam zazdrości Może i zazdrości, ale własnych rakiet nie projektujemy i nie konstruujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pakoramirez Napisano 6 Listopada 2012 Share Napisano 6 Listopada 2012 Witam a ten mały samochodowy kompresorek jakie ma ciśnienie na wyjściu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi