darek76 Napisano 31 Maja 2012 Share Napisano 31 Maja 2012 Witam koledzy , nabyłem coś takiego jak w temacie , tylko co na hol? Mł - 20 ( 152 ) , czy wz 1938 ( 122) , czy M - 30 ( 122 ) ? d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merten Napisano 31 Maja 2012 Share Napisano 31 Maja 2012 Nr 1. i 3. Najfajniej zrobić obie i wymieniać zależnie od nastroju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hary Napisano 2 Czerwca 2012 Share Napisano 2 Czerwca 2012 Kolego gdzie dostałeś ten model ?? Z tego co widzę jest to taka gorąca nowość ,że aż w ręce pali Pokaż in boxa , jeśli jest to taka sama jakość jak w nowych gazach z mini arta to czekają cię naprawdę miłe chwile z tym modelem Siadam i obserwuje postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 3 Czerwca 2012 Share Napisano 3 Czerwca 2012 Jak dla mnie pozycja nr 1 to chyba trochę za ciężka dla YA-12. Jak coś to 76mm, 122mm i jakieś przeciwlotnicze. Do 152 mm używano cięższych ciągników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merten Napisano 3 Czerwca 2012 Share Napisano 3 Czerwca 2012 Jak dla mnie pozycja nr 1 to chyba trochę za ciężka dla YA-12.Jak coś to 76mm, 122mm i jakieś przeciwlotnicze. Do 152 mm używano cięższych ciągników. No nie. Ja-12 miał 8 ton "uciągu" i na tych kilkunastu zdjęciach, które na szybko przejrzałem właśnie ciągnie albo armaty 122 mm, albo haubice 152 mm. Poza tym Ja-12, a nie Ya-12. To anglicyzm. Tak samo jak KV. A w końcu, to był Jarosławskij Awtomobilnyj Zawod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi