Przemo1CK Napisano 31 Maja 2012 Share Napisano 31 Maja 2012 Witam ! Dawno nic nie pokazywałem, więc się przypomnę czymś nietypowym, jak na mój warsztat. Brytyjski szkrab w malowaniu 4 Dywizji Piechoty, Szkocja 1944. Ładunek to żywica Black Doga. Przebieg budowy m.in. podstawki, ale również przygotowanie modelu tutaj: http://www.blitz-creations48.blogspot.com Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 31 Maja 2012 Share Napisano 31 Maja 2012 No wiesz, właśnie takiego zrobiłem, tylko czeka na galerie Ładny, proste malowanie, ale nasze że tak powiem ładne marchewki Jedyne co mogę się doczepić do kurzenie, a raczej jego brak - dziwne, zważywszy że po asfalcie to on nie jedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 31 Maja 2012 Autor Share Napisano 31 Maja 2012 Witam Dzięki. Kurzyć chciałem, ale podstawka taka raczej wilgotna i pigment sido przygasiłem, także kurz jest delikatnie widać goły okiem, takie brudne przebarwienia w dolnych partiach. Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 31 Maja 2012 Share Napisano 31 Maja 2012 Piękny ,wygląda jak by "badylarz" swoim pikapem woził warzywa na ryneczek EDIT I jeszcze po za tematem modelu ,przy okazji przeglądania Twojego bloga Przemek ,dla czego nie ma tam słowa po polsku? /nie dotyczy to tylko Twojego ale widziałem kilka polskich modelarzy i też tylko po angielsku ,wstydzicie sie swojego języka? / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 31 Maja 2012 Autor Share Napisano 31 Maja 2012 Hehe, nom muszę o cywilu też pomyśleć Odnośnie bloga, ten tego "Europejska Unia Pracy" obowiązuje, poza tym traktat ze "ściengien". A tak serio to dlatego, że sporo gości z zagranicy zagląda, a to taki popularny język jest... poza tym tekstu jak widać niezbyt dużo Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 31 Maja 2012 Share Napisano 31 Maja 2012 Przemek ale ja nie napisałem ,ze bys po angielsku nie pisał ale dlaczego TYLKO po angielsku?Bo tak jak byś nas /nie znających jezyka herbaciarzy troszkę olewał ? / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 31 Maja 2012 Autor Share Napisano 31 Maja 2012 Ledwo nadążam te nędzne pościki po angielsku pisać, ale gwarantuje jakiś cudów, nowości itp. tam nie wypisywałem. Może to dlatego, że wzrokowcem jestem, obrazki się liczą Ale jak coś tam będziesz potrzebował się dowiedzieć, to pisz pw/e-mail. Czasu odrobinę zawsze się znajdzie.... Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 31 Maja 2012 Share Napisano 31 Maja 2012 Przepraszam Przemek ,że ten temat poruszyłem w Twojej galerii ale dotyczy to jak juz napisałem wielu polskich modelarzy ,no trudno będziemy oglądać obrazki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 31 Maja 2012 Share Napisano 31 Maja 2012 robert, a rozpatrywałeś moze naukę jezyka angielskiego? Kamil moje imie piszę się z wielkiej litery Nie nie rozpatrywałem ,za stary jestem ,a w szkole uczyli tylko cyrylicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 31 Maja 2012 Share Napisano 31 Maja 2012 Model prezentuje się bardzo ładnie. Mam jednak pytanie do malowania. Na jakiej barwie się wzorowałeś przy malowaniu? Na kolor SCC15 z 1944 roku ta zieleń nie wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 31 Maja 2012 Share Napisano 31 Maja 2012 a na nauke podobno nigdy nie jest za późno Tak mówią ... Mam polski organizm i tylko polskie mi służy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 1 Czerwca 2012 Share Napisano 1 Czerwca 2012 Piękny, piękny i jeszcze raz cudowny Przemku Bardzo przypadł mi do gustu zwłaszcza dlatego, że jest w polskim malowaniu. Mam nadzieję, że uraczysz nas jeszcze kiedyś projektami tego typu, bo jest bardzo miły dla oka. Gratuluję i pozdrawiam! Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 1 Czerwca 2012 Share Napisano 1 Czerwca 2012 Przemek a gdzie twoja miłość do Opli Bliztów i to jeszcze skala 1/48. Nie no duży niesmak. Model świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 1 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2012 A wiesz Zbyszku, właśnie kolejnego robię na jutrzejszy konkurs w Rędzinach :P Norma miesięczna zachowana... Drogi kolego Jarku k, czy Jerekk. Nie wiem jak odmienić :P Z kolorami masz rację, ja zawsze bazuje na tym, co mam na wyciągnięcie ręki . Jutro sobie kupię specjalnie właściwe kolory, bo mnie na polskie barwy wzięło Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi