JaniszewskiPaweł Napisano 2 Czerwca 2012 Share Napisano 2 Czerwca 2012 Witam, to jest mój kolejny model. Proszę o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 2 Czerwca 2012 Share Napisano 2 Czerwca 2012 Z tej odległości prezentuję się bardzo fajnie, ale było by miło jakbyś podjechał bliżej trybun bo nie widać detali. Z tego co widzę, to podoba mi się jak radzisz sobie ramkami (szyby, błotniki). Czerwona owódka na oponkach to Twoja sprawka? Wygląda fajnie. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 2 Czerwca 2012 Share Napisano 2 Czerwca 2012 MartiniOCP powiedział wszystko co można powiedzieć więc w zasadzie nic mądrzejszego nie dodam. Paski na oponach to chyba kalki ale głowy nie dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaniszewskiPaweł Napisano 2 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2012 Tak to są kalki i to do wyboru białe lub czerwone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 3 Czerwca 2012 Share Napisano 3 Czerwca 2012 Bardzo dobrze wykonany modelik, duży plus za to, że to mój ulubiony muscle car Choć szkoda, że w galerii mało pokazane ponieważ model posiada piękne detale i przydało by się więcej fotek z bliska jak wspomniał MartiniOCP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miauryc Napisano 28 Lutego 2014 Share Napisano 28 Lutego 2014 Bardzo ładny rarytas. Nie dawno sklejałem '68 Dodgea Chargera, a był trudny , zresztą twój różni się tylko grillem i tylnym zderzakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 28 Lutego 2014 Share Napisano 28 Lutego 2014 Po raz kolejny błąd nowego użytkownika na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miauryc Napisano 1 Marca 2014 Share Napisano 1 Marca 2014 Rarytasa znalazłem za 119 zł na allegro do wylicytowania http://allegro.pl/dodge-charger-426-hemi-1967-i4002211038.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thombike Napisano 1 Marca 2014 Share Napisano 1 Marca 2014 Uuuuu...strasznie drogo już idzie A miałem takiego brać, tylko, że jakoś mało popularne na niemcowni są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert03 Napisano 1 Marca 2014 Share Napisano 1 Marca 2014 JaniszewskiPaweł - Czym robiłeś ramki szyb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 6 Marca 2014 Share Napisano 6 Marca 2014 Jestem pełen podziwu, masz jakiś warsztat? Jak się go sklejało i na co głównie zwrócić szczególną uwagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaniszewskiPaweł Napisano 7 Marca 2014 Autor Share Napisano 7 Marca 2014 Hubert03-Ramki malowałem cienkim wyschniętym pisakiem maczając w farbce typu chrome,tylko trzeba trochę poćwiczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaniszewskiPaweł Napisano 7 Marca 2014 Autor Share Napisano 7 Marca 2014 Ja znalazłem go na allegro za 90 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaniszewskiPaweł Napisano 7 Marca 2014 Autor Share Napisano 7 Marca 2014 kadzior-Sam w sobie model nie jest trudny tylko największym problemem było ustawienie wysokości kół względem błotników żeby równo stał,trzeba trochę pokombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert03 Napisano 8 Marca 2014 Share Napisano 8 Marca 2014 Dzięki za info - fajny patent a i model zacny . Zapytam jeszcze jakiej firmy farbą to robiłeś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaniszewskiPaweł Napisano 9 Marca 2014 Autor Share Napisano 9 Marca 2014 Farbka firmy model master chrome Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaniszewskiPaweł Napisano 9 Marca 2014 Autor Share Napisano 9 Marca 2014 Farbka to model master chrome Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert03 Napisano 9 Marca 2014 Share Napisano 9 Marca 2014 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miauryc Napisano 11 Marca 2014 Share Napisano 11 Marca 2014 Ja znalazłem go na allegro za 90 zł. Hmmm. Ktoś mi na allegro takiego podpier........ a jego cena to było 89.99zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi