Firefly Vc Napisano 9 Czerwca 2012 Share Napisano 9 Czerwca 2012 Witam wszystkich serdecznie. Przedstawiam wam kolejne armaty z mojej kolekcji, które są przygotowane do malowania. Co mogę na pisać o tych modelach? Jeśli chodzi o Pak-a 40 z AFV Club-u, to go nie polecam- jest dużo roboty i niedoróbek. Uwaga- jeśli ktoś ma zamiar go nabyć, to ostrzegam plastik jest bardzo kruchy .A co do Pak-a 35/36 z Dragon,to nie jest taki nowy, ale nie ma z nim problemów przy składaniu. Myślę że już jutro je prysnę i przybrudzę. A jutro dorzucę fotki po robocie i będzie można je ocenić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 9 Czerwca 2012 Share Napisano 9 Czerwca 2012 (edytowane) Kolejne ładne działa. Edytowane 10 Czerwca 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neptun1939 Napisano 9 Czerwca 2012 Share Napisano 9 Czerwca 2012 Na PAKu 40 widać ślady po wypychaczch i szwy łączenia form. Na 35 na kołach są ślady po wypychachach (wewnątrz felg) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi