Maxsimus Napisano 18 Czerwca 2012 Share Napisano 18 Czerwca 2012 Witam Dawno już nic nie pokazywałem ostatnio skoczyłem model tamki Pz.Kpfw. III przedstawia on pojazd z nieustalonej jednostki Rosjia lato 1943 .Sam model sklejało się dobrze bez żadnych problemów ,do zestawu jedynie dodałem lufy kaemów i metalową lufę działa i gąski dragona .Model malowany model masterami brudzony pigmentami Mig i Vallejo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Czerwca 2012 Share Napisano 18 Czerwca 2012 Wszysko mi się podoba, bardzo ładne brudzenie, pomalowane narzędzia, itd. Ale są dwa ale: - krzywa antena - lewa gąsienica (patrząc od przodu) założona na odwrót - popatrz na ukałd ogniw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 18 Czerwca 2012 Share Napisano 18 Czerwca 2012 Zrób zdjęcia w świetle dziennym bez lampy ,na statywie i wartośc przysłony daj na maxa bo przy F 2,8 nie wiele widac i dużo wiele traci przez te fotografie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 18 Czerwca 2012 Share Napisano 18 Czerwca 2012 A moim zdaniem antena jest Ok, dlaczego miała by być prosta, może jadąc przez las itp itd uległa skrzywieniu, widać że maszyna przeszła trochę już, więc antenka jak najbardziej jest Ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxsimus Napisano 19 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2012 Dzięki koledzy za odzew : bazylms- masz racje z tą lewa gąsienicą teraz zauważyłem nie w tą stronę zacząłem ją układać moje przeoczenie a jeżeli chodzi o antenkę to skrzywiła się do zdjęć bo jest z drucika miedzianego i już w gablocie jest prosto Robercie niestety nie mam statywu i mam kiepski aparat więc zdjęcia zrobiłem najlepsze jakie umiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi