Jump to content

AH-64

Recommended Posts

to jest wszystko co w necie znalazłem a najlepszy moim zdaniem jest rossa graff a reszta to dopełnienie a ja 1:48 ale roboty modernizacyjnej

Mój AH64A będzie częścią dioramy z otwartym silnikiem ( który już mam ) otwartymi wnękami

elektroniki, w konfiguracji "heavy" z 16 pociskami Hellfire ,podczas obsługi technicznej i odtwarzania gotowości bojowej (mechaników ,pilotów i Hummera jeszcze nie mam), a że skala 1/35 dużą skalą jest i wszystko widać to wszelkie tego typu materiały będą mi bardzo pomocne ,firma Kangnam jeżeli np. chodzi o kalkomanie i szczegóły bardzo uprościła sprawę.Pozdrawiam

jak mogłem pomogłem więcej nie mam (szukałem tego wszystkiego 2 tygodnie-- a Ty masz łatwo ))

mam jeszcze total szczegół miga-21 (230 str.)

a teraz należy mi się dzięks (tak mówi mój syn) oczywiście jeśli będzie przydatne.

ja robię 1:48 i wszystko otwarte wg tych fotek łącznie z przeniesieniem napędu, awjoniki itp (taki mój plan) pół modelu do przerobienia (revel) pomimo fajnego odtworzenia (1998 produkcja) wszelkie nity zew. itp tablica i tak dalej ok. nie będę używał rzadnych dodatków fototraw i żwywicy całą tablicę i jedną i drugą maluję igłą (kropka, kropa itp) a reszta z kabelków, igieł itp.

popatrz na ten nóż do cięcia nad gondolą str.8 rossa -- ciekawe czy u mnie to jest się dorobi

wyśli mi jakieś fotki z budowy : marcin_solbut@wp.pl będę wdzięczny

powodzenia

p.s. u mnie też będzie dioramka lecz jeszcze nie wiem jak ją wykonam -- początek warsztatu -- najpierw kokpit

cięszę się że się to wszystko przyda

pozdrawiam

Wielkie dzięki .Fotki wyślę na pewno. Na razie realizuję projekt dioramy haubicy M110A2 z pojazdem M548A1 na stanowisku bojowym podczas prowadzenia ognia. Mam monografię Verlindena dot. AH64A i jest tam kupę zdjęć np. przekładni ogonowej jakbyś chciał to mogę Ci wysłać. Pozdrawiam