Adams M1A1 Napisano 26 Czerwca 2012 Share Napisano 26 Czerwca 2012 Dzięki Ci ,będę budował takiego AH64A ( na razie gromadzę części,żywicę) w skali 1/35 więc na pewno skorzystam .pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sabatms Napisano 27 Czerwca 2012 Share Napisano 27 Czerwca 2012 to jest wszystko co w necie znalazłem a najlepszy moim zdaniem jest rossa graff a reszta to dopełnienie a ja 1:48 ale roboty modernizacyjnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 27 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2012 Mój AH64A będzie częścią dioramy z otwartym silnikiem ( który już mam ) otwartymi wnękami elektroniki, w konfiguracji "heavy" z 16 pociskami Hellfire ,podczas obsługi technicznej i odtwarzania gotowości bojowej (mechaników ,pilotów i Hummera jeszcze nie mam), a że skala 1/35 dużą skalą jest i wszystko widać to wszelkie tego typu materiały będą mi bardzo pomocne ,firma Kangnam jeżeli np. chodzi o kalkomanie i szczegóły bardzo uprościła sprawę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sabatms Napisano 27 Czerwca 2012 Share Napisano 27 Czerwca 2012 jak mogłem pomogłem więcej nie mam (szukałem tego wszystkiego 2 tygodnie-- a Ty masz łatwo )) mam jeszcze total szczegół miga-21 (230 str.) a teraz należy mi się dzięks (tak mówi mój syn) oczywiście jeśli będzie przydatne. ja robię 1:48 i wszystko otwarte wg tych fotek łącznie z przeniesieniem napędu, awjoniki itp (taki mój plan) pół modelu do przerobienia (revel) pomimo fajnego odtworzenia (1998 produkcja) wszelkie nity zew. itp tablica i tak dalej ok. nie będę używał rzadnych dodatków fototraw i żwywicy całą tablicę i jedną i drugą maluję igłą (kropka, kropa itp) a reszta z kabelków, igieł itp. popatrz na ten nóż do cięcia nad gondolą str.8 rossa -- ciekawe czy u mnie to jest się dorobi wyśli mi jakieś fotki z budowy : marcin_solbut@wp.pl będę wdzięczny powodzenia p.s. u mnie też będzie dioramka lecz jeszcze nie wiem jak ją wykonam -- początek warsztatu -- najpierw kokpit cięszę się że się to wszystko przyda pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 27 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2012 Wielkie dzięki .Fotki wyślę na pewno. Na razie realizuję projekt dioramy haubicy M110A2 z pojazdem M548A1 na stanowisku bojowym podczas prowadzenia ognia. Mam monografię Verlindena dot. AH64A i jest tam kupę zdjęć np. przekładni ogonowej jakbyś chciał to mogę Ci wysłać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sabatms Napisano 28 Czerwca 2012 Share Napisano 28 Czerwca 2012 pewnie wal na maila powyżej. a może warsztat ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi