pitrex24 Napisano 29 Czerwca 2012 Share Napisano 29 Czerwca 2012 Witam. Na tym forum jestem nowy lecz może pare osób kojarzy mnie z 1-87 Od 2 lat zajmuje się modelami cięzarówek w skali 1:87. Wszytskie staram się w jakiś sposób przerabiać, więc w kolekcji nie mam modelu bez mojej ingerencji. Ale do rzeczy. Dzisiaj mam do zaprezentowania model DAF'a 105 XF SSC w wersji lowliner. Model wykonany według własnego pomysłu. Dostał kalkomanie, zabudowe tylnej częsci cięgnika, został obnizony o ok 2 mm, zamontowana oś skrętna oraz troszke przerobiona naczepa. Ale zobaczcie i oceńcie sami Z bratem z firmy Oraz taki mały detal, ale cieszy Pozdrawiam i zachęcam do komentowania. Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciol Napisano 30 Czerwca 2012 Share Napisano 30 Czerwca 2012 Też mam 1:87 ale nie przerabiam ich, więc szacun dla Ciebie że dłubiesz przy takich "maluszkach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dan-720 Napisano 1 Lipca 2012 Share Napisano 1 Lipca 2012 Bardzo podziwiam ludzi którzy pracują przy takich malutkich modelach, no i na zdjęciach nie wyglądają na małe, a wręcz prawdziwe ;) Wiec brawo za prace przy nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 1 Lipca 2012 Share Napisano 1 Lipca 2012 Największą robotę robią bez wątpienia zdjęcia. Świetne ujęcia, "można je pomylić z prawdziwym życiem" (jak to mówi klocuch12). Świetne ujęcia i wgl jak w 1 :1. ładnie wyszyły kalkomanie. Świetnie się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 2 Lipca 2012 Share Napisano 2 Lipca 2012 1/72 to już prawdziwa pchła , ale 1/87 toż prawie ziarnko maku. Wielki szacunek dla Ciebie Ciekawie wyglądałoby takie zestawienie: 1/1 1/24 1/87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciol Napisano 3 Lipca 2012 Share Napisano 3 Lipca 2012 Myślałem o takiej focie, ale u mnie troche modele nie pasują, bo w każdej skali co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi