wiec4-13 Napisano 20 Lipca 2007 Share Napisano 20 Lipca 2007 Witam jestem tu nowy chciałbym pokazac mój najnowszy model jest to Sdkfz253 z tamiyi stary model ale bardzo przyjemny w robocie poza gasienicami chyba i usuwaniem sladów łączenia form. Model jest pomalowany farba Panzer grau z tamiyi i tu mała uwaga czy wam tez farby tamiyi strasznie szybko sie ścierają ? model ma dołożone pare detali od siebie a mienowicie uchwyty na narzędzia i mocowania do skrzynek. acha zapomniałem dodac że jet to konwersja z Sdkfz 250/9 z urzyciem jakiegos prościutkiego zestawu żywicznego kupionego parę lat temu za 10 zł obok znajduja sie zdjęcia PZ 4 nad która pracuje jest to model italeri jak ktos moze niech podpowie co mam poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 20 Lipca 2007 Share Napisano 20 Lipca 2007 A może by kolega dał jakieś zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiec4-13 Napisano 20 Lipca 2007 Autor Share Napisano 20 Lipca 2007 witam własnie były zdjecia tylko cos zje.... i właśnie jakbys mógł może podpowiedzieć tu wgrałem zdjęcie ale sie nie pojawia http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/aa1eb93f0ad8e26d.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 20 Lipca 2007 Share Napisano 20 Lipca 2007 Jak wrzucisz zdjęcie, to potem jest taka opcja Miniaturka na forum (zdjęcie otworzy się w pełnym rozmiarze), skopiuj link pod tym napisem i wrzuć do tematu. Mam nadzieję, że troszkę pomogłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiec4-13 Napisano 20 Lipca 2007 Autor Share Napisano 20 Lipca 2007 Dzieki zaraz spróbuje jak mi sie nie uda to prosze o wyrozumiałość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 20 Lipca 2007 Share Napisano 20 Lipca 2007 No już jest, ale zmień ten post ze zdjęciem i wsadź tam zdjęcia po enterze, czyji zdjęcie, enter i w nowej lini zdjęcie i enter itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiec4-13 Napisano 20 Lipca 2007 Autor Share Napisano 20 Lipca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiec4-13 Napisano 20 Lipca 2007 Autor Share Napisano 20 Lipca 2007 Dobra juz chyba wiem jak to robic dzieki bardzo za pomoc nastepny post juz bedzie taki jak powinien no to zapraszam do komentowania model był robiony na diorame z kaukazu ale diorama zamiast przedstawiac step przedstawia afryke i model wcale do niej nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 20 Lipca 2007 Share Napisano 20 Lipca 2007 A jak masz wiecej zdjeci do pokazania, to najlepiej wsadzaj je w rzedach, max 4 w jednym rzedzie Czyli: zdjecie SPACJA zdjecie SPACJA zdjecie SPACJA zdjecie ENTER zdjecie SPACJA zdjecie SPACJA itd... Acha, jeszcze jedno... Staraj sie zwracac wieksza uwage na interpunkcje. Wiesz, przecinki, kropki i takie tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi