Zekar Napisano 6 Listopada 2012 Autor Share Napisano 6 Listopada 2012 Witam, Maskowałeś blue-tack'iem? Nie,maskowałem... plasteliną czy czymś w tym stylu. Wygrzebałem na warsztacie i stwierdziłem,że może się nadać i całkiem fajnie się zdało egzamin . Krzychu ale chyba nie łosz tylko preszajding Właśnie,że łosz i delikatny filtr . Nie mogłem się powstrzymać,żeby nie sprawdzić jak będą wyglądać kolorki po spotkaniu z olejami . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 6 Listopada 2012 Share Napisano 6 Listopada 2012 Zekar oczy juz nie te ,ja wziołem to za preszajding Maskowałeś taką zwykłą plasteliną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 7 Listopada 2012 Share Napisano 7 Listopada 2012 Elegansio, czekam na dalsze efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 7 Listopada 2012 Share Napisano 7 Listopada 2012 Co to za farba ten zielony . A co do modelu to wygląda wspaniale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obalacz panzermitów Napisano 7 Listopada 2012 Share Napisano 7 Listopada 2012 Bardzo fajny malunek, ładnie dobrane kolory, aczkolwiek szkoda, że nie pokusiłeś się o jakieś zróżnicowanie aerografem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 10 Listopada 2012 Autor Share Napisano 10 Listopada 2012 Witam, Maskowałeś taką zwykłą plasteliną ? Hehe, tak, zwykła plasteliną, z braku laku. Nic innego pod ręką nie było a, że akurat miałem czas i wenę to radziłem sobie jak mogłem. Obawiałem się tłustych plam na modelu, ale nic złego się nie stało jak widać . Co to za farba ten zielony A farba to Pactra A 106 Olivgrun 1943. szkoda, że nie pokusiłeś się o jakieś zróżnicowanie aerografem No cóż, ze spokojem do wszystkiego dojdziemy, przy następnym malowaniu kamo mam zamiar pobawić się w jakieś bajery z kolorkami . A tymczasem Hetzer dostało co nieco łosza: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 10 Listopada 2012 Share Napisano 10 Listopada 2012 pieknie pytalem o plasteline bo ja też polecał KFS ,musze wyprobowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi