Lucas HS Napisano 29 Lipca 2007 Share Napisano 29 Lipca 2007 Wyszło świetnie, jedyne do czego bym się przyczeił to te kalki. To oczywiście nie twoja wina lecz producenta, ale różne kolory są w złej pozycji względem siebie, takie przesunięte. Pozatym "miut", malina. A linie podziału zaczerniałeś dodatkowo czy sam preshading dał taki efekt? Mam jeszcze wrażenie, że szachownca i pas na kołpaku słabo pokryły i mają słaby kolor. Na tle takich "burych" kolorów powinny być wręcz rażące chyba... Pozdrawiam, Lucas HS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iceman Napisano 29 Lipca 2007 Autor Share Napisano 29 Lipca 2007 Tak kalki niestety są przesunięte, ale to stały punkt programu academy. Linie zaczerniałem washem akrylowym. Mieszanka pactry czarnej i weathering. Presheiding robiłem dopiero poraz drugi i w niektórych miejscach zginął pod farbą. Kwestia treningu Co do szachownicy to kolory są wg mnie ok. Wina zdjęć, a przede wszystkim słabego oświetlenia oraz presheidingu, który zgasił troche kolory. Jak skończę model postaram się zrobić lepszą sesję zdjęciową. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi