bazylms Napisano 29 Sierpnia 2012 Share Napisano 29 Sierpnia 2012 Spiesz się, bo niedługo będziesz miał jeszcze mniej czasu. Podoba mi się bryła - szczególnie na zdjęciu z boku, a i twojemu wykonaniu nic nie brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Sierpnia 2012 Share Napisano 29 Sierpnia 2012 Gecon mam nadzieje ze Ci chodz troche pomoglem Choć trochę?? Bulik bez Twojego wsparcia nie dało by się budować tego modelu . Dziękuję !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Sierpnia 2012 Share Napisano 29 Sierpnia 2012 Witam ponownie. Znów mały updatick. Nie wiem jak Wy, drodzy podglądacze, będziecie się na to zapatrywać, ale wydaje mi się że rozwiązałem problem błotników. Co prawda trzeba będzie nad tym solidnie popracować, ale pomysł chyba miałem dobry ?? Rzeczone elementy pochodzą wiadomo skąd, więc nie będę się rozpisywał. Górna płytę pancerza zdobyłem dziś od kogoś, kto stwierdził że nie ma cierpliwości do modelarstwa i wyrzucił dopiero co zaczęty model, no cóż jego strata, mój zysk. A tak to wygląda po przeszczepie: Ja osobiście uważam, że wygląda to lepiej niż to, co próbowałem stworzyć własnoręcznie, mimo tych ogromnych szpar. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Września 2012 Share Napisano 2 Września 2012 Myślę że takie byłoby ci mimo wszystko ciężko uzyskać. Wyglądają bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 3 Września 2012 Share Napisano 3 Września 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Września 2012 Share Napisano 3 Września 2012 Bardzo się cieszę że się podoba . Znaczy to dla mnie, że cięcie i rozwalanie, starego,dobrego zestawu Tamiyi, nie idzie na marne. Dziękuję za przychylne komentarze i za zainteresowanie tematem. Już nie długo, relacji ciąg dalszy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Września 2012 Share Napisano 6 Września 2012 Hej. O to kilka fotek, co by nie było że nic nie robię: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Września 2012 Share Napisano 9 Września 2012 Witajcie!! Postanowiłem, że dorzucę jeszcze kilka zdjęć moich wypocin. Tym razem okazało się, że muszę jeden z elementów, dorabiać od podstaw. Chodzi o obiektyw działonowego, o właśnie tą część: Ta z zestawu Zvezdy była troszkę za wąska i nie nadawała się do tego modelu ( sorry bulik58 ). Dlatego dziś, uzbrojony w przybory miernicze, skalpel, i ołówek zacząłem sobie dłubać ten element, a jak mi to wychodzi, możecie ocenić sami: Jeszcze troszkę pracy i powinno być ok. Nie krzyczcie na mnie zbyt głośno, gdyż jest to mój pierwszy w życiu, samodzielnie zrobiony od podstaw, element modelu. No dobra to tyle. Pozdrawiam szanownych oglądaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 10 Września 2012 Share Napisano 10 Września 2012 Dzięki za pozdrowienia, oglądamy dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi