powerpablo Napisano 11 Października 2012 Share Napisano 11 Października 2012 Muszę Ci powiedzieć, że zjawiskowo to wszystko wygląda. Bardzo ładnie i czysto...kawał bardzo dobrej roboty i oby tak dalej. pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciol Napisano 12 Października 2012 Share Napisano 12 Października 2012 wygląda troche jak relacja z budowy prawdziwego Subaru (wlasciwie z odbudowy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 16 Października 2012 Autor Share Napisano 16 Października 2012 Prace nad wnętrzem zacząłem od deski rozdzielczej walczyłem z nią przez cały dzień efekt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madmax Napisano 17 Października 2012 Share Napisano 17 Października 2012 świetna robota jeśli chodzi o deskę rozdzielczą, choć z prawej strony trochę przesadziłeś z carbonem i dałeś go za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 17 Października 2012 Autor Share Napisano 17 Października 2012 jeśli masz na myśli prawa stronę i cześć pulpitu dla pilota to ona także jest z karbonu muszę tylko poprawić kolory nie których przełączników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madmax Napisano 17 Października 2012 Share Napisano 17 Października 2012 Chodzi mi o prawą stronę od kierowcy, w miejscu gdzie jest nawiew i trochę pod pulpitem (widać to zarówno na moim jak i Twoim zdjęciu) dałeś carbon - reszta jest w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 17 Października 2012 Autor Share Napisano 17 Października 2012 aaaa no widzisz nie zauważalnym tego zaraz to naprawie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 17 Października 2012 Autor Share Napisano 17 Października 2012 poprawione:)....dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madmax Napisano 17 Października 2012 Share Napisano 17 Października 2012 No teraz jest profeska, choć w sumie rzeczywiści kilka przełączników można poprawić. Przepraszam za pomyłkę, sam nie wiem jak mogłem napisać prawa strona skoro chodziło mi o lewą stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 25 Października 2012 Autor Share Napisano 25 Października 2012 Witam. Chciałbym zaprezentować moje prace nad którymi się teraz męczyłem...robiłem środek a mianowicie elektrykę...a także hamulec ręczny trochę przerobiłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 25 Października 2012 Share Napisano 25 Października 2012 Pięknie, co dużo gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diobeu Napisano 26 Października 2012 Share Napisano 26 Października 2012 O kurczę, nieźle, naprawdę nieźle, przemyślane, dopracowane, robi wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 3 Listopada 2012 Autor Share Napisano 3 Listopada 2012 Witam. chciałbym zaprezentował kolejny etap prac, tym razem wnętrze oraz zabudowę bagażnika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 11 Listopada 2012 Autor Share Napisano 11 Listopada 2012 Witam ponownie...prace nad Subaru dobiegły końca(w końcu:) )teraz tylko takie dodatki jak ekipa mechaników i namiot (rally car park)...... tak prezentują się mechanicy a tak wyszło Subaru...więcej zdjęć w galerii będzie dostępnych wraz z całym zestawem... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diobeu Napisano 11 Listopada 2012 Share Napisano 11 Listopada 2012 Super auto, super tło, super zdjęcia, gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciol Napisano 11 Listopada 2012 Share Napisano 11 Listopada 2012 miazga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madmax Napisano 13 Listopada 2012 Share Napisano 13 Listopada 2012 Na pewno jeden z najlepszych modeli jakie ostatnio widziałem, wykonany przez naszych rodaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 13 Listopada 2012 Autor Share Napisano 13 Listopada 2012 dziękuje panowie ze miłe słowa to motywuje do nowych wyzwań...a tak nawiasem mówiąc to szukam po różnych forach na świecie i nie spotkałem jeszcze Subaru z wszystkimi elementami otwieranymi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pakoramirez Napisano 13 Listopada 2012 Share Napisano 13 Listopada 2012 Witam Model wykonałeś kosmicznie - pełen szacunek dla twojego artyzmu i czekam na kolejne modele - co w planach zdradzisz nam - ja mam zamiar powalczyć z 206 WRC z 2003r Monte Carlo mam nadzieje że będę mógł skorzystać z paru rad - Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 16 Listopada 2012 Autor Share Napisano 16 Listopada 2012 witam. Oto kilka kolejnych zdjeci z planu budowy calosci ...dojdzie jeszcze odpowiednie podloze a takze oswietlenie w namiocie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 1 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2012 Ok panowie model uwazam za skonczony i zapraszam do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madmax Napisano 5 Grudnia 2012 Share Napisano 5 Grudnia 2012 Zupełnie umknęło mi to pytanie, sushi79 możesz napisać trochę więcej na temat wykonania okablowania środka, w sensie z czego przewody, czy to pomysł własny, czy jakiś gotowiec, z czego robiłeś klamry, itp, itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 5 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2012 okablowanie srodka robilem sam, przewody okablowanie sa z kabla telefonicznego oraz z kabla internetowego i z tego co mam pod reka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi