kret69 Napisano 23 Lipca 2012 Share Napisano 23 Lipca 2012 Szukając czegoś niemieckiego z Drugiej Wojny trafiłem na taki ciekawy model. Firma Landmark Models robi kilka nietypowych Opli, m.in. prezentowaną salę chirurgiczną, a także mobilną piekarnię czy nawet kościół (sic!). Modele wykonane są z żywicy i wydają mi się nieco uproszczone w stosunku do niektórych modeli Opla (zwłaszcza podwozie), ale spróbuję to nadrobić kupując model Rodena na ten przykład. Cały model z założenia chyba ma mieć zdejmowane nadwozie, żeby pokazać wnętrze. Jakość zdjęć jest tragiczna, bo robiłem w naprędce komórką, ale mam nadzieję, że daje jakiś obraz oferty. Więcej znajdziecie na http://www.landmarkmodels.co.uk/ Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 23 Kwietnia 2013 Share Napisano 23 Kwietnia 2013 To jest skala 1/76, nie 1/72. Modele są fajne i ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi