FAHR Napisano 23 Lipca 2012 Share Napisano 23 Lipca 2012 Korci mnie żeby go popełnić, ale przydałoby się znać cały numer taktyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 23 Lipca 2012 Share Napisano 23 Lipca 2012 Pewnie 102 . Widać pierwszą cyfrę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 23 Lipca 2012 Autor Share Napisano 23 Lipca 2012 Hehe, no tak by wychodziło na chlopski rozum, ale druga cyferka jakby wąska ciut, coś jakby "8" ? Druga sprawa, jak wyglądała druga strona czołgu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 1 Września 2012 Share Napisano 1 Września 2012 Widziałem kiedyś zdjęcie, ale nie wiem czy to ten sam 183 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 13 Kwietnia 2021 Share Napisano 13 Kwietnia 2021 odświeżę nieco temat, bo zapewne nie tylko mi gdzieś z tyłu głowy ciągle twki i co jakiś czas intryguje T-54 z oznaczeniami charakterystycznymi dla Rudego 102. Takie cośmi dziś wyskoczyło w podpowiedziach, ciekawe kadry zaczynają się ok 2:09 pozdr! ww Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 13 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2021 (edytowane) Hehe, też to trafiłem kilka dni temu;) Teraz można robić:) edit. chociaż jak tak patrzę to na filmie jest inny wóz, zupełnie inaczej umiejscowione odciski dłoni i łapy. Edytowane 13 Kwietnia 2021 przez FAHR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 13 Kwietnia 2021 Share Napisano 13 Kwietnia 2021 Tak zgadza się, ale nie mogłem się powstrzymać żeby tu nie dodać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi