bartek33365 Napisano 24 Lipca 2012 Share Napisano 24 Lipca 2012 Witam, kolejny Humvee już trzeci. Składało mi się go całkiem dobrze. Koła wymieniłem na żywiczne. Nie miałem za bardzo pomysłu co dać na pakę więc dałem zapasowe koło, jakąś plandekę i zrobiłem użytek z kół Italki. Zapraszam do komentowania i oceniania. I zdjęcie mojej małej kolekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 24 Lipca 2012 Share Napisano 24 Lipca 2012 Model ładny, fajny... ale czy coś nie tak jest z bieżnikiem na kołach czy mi się zdaje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 25 Lipca 2012 Autor Share Napisano 25 Lipca 2012 Dzięki z kołami jest wszystko w porządku myślę że z kołami chodzi ci o dół, o miejsce odcięcia wlewki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 25 Lipca 2012 Share Napisano 25 Lipca 2012 Model zacny tylko wash na górnej części plandeki robić dziwne wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi