macio4ever Napisano 11 Sierpnia 2012 Share Napisano 11 Sierpnia 2012 Jak w przypadku innych modeli Fine Molds - jakość jak trzeba, samoskładalny. Generalnie modelik przyjemny, prosty i ładnie prezentujący się na półce. Żółto pomarańczowy to Gunze C, metaliczny - Gunze Silver Plate Next. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Sierpnia 2012 Share Napisano 12 Sierpnia 2012 Bardzo ładnie się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek W. Napisano 12 Sierpnia 2012 Share Napisano 12 Sierpnia 2012 Bardzo ładny starfighter, bardzo ładny. Okopcenia silników fajnie wyszły. Specjalnie z brudzeniem i obiciami nie ma co szaleć przy tym modelu. Mam tylko małą sugestię. Jeśli owiewka nie jest przyklejona to może otworzysz ją? Będzie wyglądał jak tuż przed wejściem pilota do kabiny. Teraz to tak trochę "sztucznie". No jak dołożysz drabinkę to będzie wypas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macio4ever Napisano 12 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2012 No rzeczywiście mogłem zostawić owiewkę otwartą... Jest wklejona więc zmian już raczej nie wprowadzę. Dzięki za dobre słowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROMAN Napisano 14 Sierpnia 2012 Share Napisano 14 Sierpnia 2012 Może fanem modelarstwa SF nie jestem ale za to doskonałości warsztatu tak. A widzę tu świetnie położony lakier w zestawieniu z niemniej pięknym kolorem metalicznym. Duża klasa w operowaniu tego typu warsztatem. pozdrawiam i gratuluje fajnego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macio4ever Napisano 14 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2012 Dzięki Panowie za miłe słowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi