ShaDow FoX Napisano 10 Kwietnia 2006 Share Napisano 10 Kwietnia 2006 Sorki za ilosc zdjec, ale musialem zrobic selekcje i niestety nie mam zadnego, na ktorym prezentuje sie w calosci, ale sprobuje to nadrobic. tak jak przy poprzednim prosze o ocenki..... jesli mozliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 10 Kwietnia 2006 Share Napisano 10 Kwietnia 2006 Jestem słaby w temacie pancerki, więc pod tym kątem nie będe oceniał. Natomiast jak dla mnie, model jest git Cociaż wydaje mi sie że gąsienice sa jakby coś nie tak, tzn. mogły by troche pod swoim ciężarem zwisać w dół, ale to jest moje zdanie. Nadmienię że nigdy nie miałem nic do czynienia z prawdziwa pancerką, wiec proszę nie traktowac mojej opini zbyt poważnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 10 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2006 Spoko tornado.......wszystkie komentarze sa przyjmowane z otwartymi rekoma No wlasnie z tym mialem problem...... bo byly cale bandaze gumowe i odksztalacaly sie w gore......przykleilem to do tego malego kola.....a zeby zwisaly w dol to raczej musialbym na goraco ale balem sie zeby sie nie zdeformowaly. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Napisano 11 Kwietnia 2006 Share Napisano 11 Kwietnia 2006 W pojazdach "półgąsienicowych" serii M2/3 gąsienice były zawsze naciągnięte - tu nie występował tzw. "zwis" jak w innych pojazdach gąsienicowych, w których gąsienica składa się z wielu ( nawet 200-stu ) elementów połączonych ze sobą sworzniami. Te gąsienice miały konstrukcję gumowo-metalową, a dokładniej elementy metalowe były fabrycznie "zatopione" w powłoce gumowej - sama zaś gąsienica jak już pisałem, była stale utrzymywana w naciągu. Pozdrawiam, Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 11 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2006 tego to nie wiedzialem dzieki za swietne info........chyle czola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Napisano 11 Kwietnia 2006 Share Napisano 11 Kwietnia 2006 Tak to wygląda w oryginale A tu masz więcej fotek tego pojazdu - może się przyda: http://tanxheaven.com/ljs/halftrackus/halftracksusaljs.htm Pozdrawiam, Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 11 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2006 wielkie dzieki Macku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 18 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2006 jeszcze jedna fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryq Napisano 26 Września 2007 Share Napisano 26 Września 2007 Może mi się wydaje ale czy wojacy nie mają namalowanych oczu? A tak ogólnie to model robi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemos19 Napisano 26 Września 2007 Share Napisano 26 Września 2007 Mocno zabrudzony. No i niecenzuralny jakże amerykański napis - ale kogo on chce "fuck"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 26 Września 2007 Share Napisano 26 Września 2007 Te drzewko mi nie pasi zero realizmu..... z hobbysty.pl je kupiłeś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 26 Września 2007 Autor Share Napisano 26 Września 2007 napis to "FUCK LUFTWAFFE" a drzewko tak tylko postawione i na dodatek z 1/72, nie kupilem normalnie w sklepie modelarskim, a co do wojakow to tak nie maja "oków" biala farba sie skonczyla, a nie dokupuje bo narazie przestalem sklejac, pozdrawiam Lisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryq Napisano 26 Września 2007 Share Napisano 26 Września 2007 Napisik w porządku. A z czego jest podłoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 26 Września 2007 Autor Share Napisano 26 Września 2007 to ziemia przepuszczona przez sitko z niewielka iloscia piasku z nad morza przyklejona na wikol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryq Napisano 26 Września 2007 Share Napisano 26 Września 2007 Właśnie. Nie zrobiłem jeszcze w życiu dioramki ale na wszelki wypadek zabrałem dwie butelki piasku znad morza. Przez to raczej nie zabrałem pięknej, aczkolwiek dość zaniedbanej polskiej w Kołobrzegu plaży a piasek ten jest drobny i idealny do dioramki jak widzę. Dzięki za odpowiedź ShaDow FoX ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 26 Września 2007 Share Napisano 26 Września 2007 Zabrudzony jest rzeczywiście mocno. Jak dla mnie nieco zbyt mocno. Odcień jakim brudziłeś burty bardzo przypomina rdzę. Przód natomiast,a w szczególności maska pojazdu wygląda znakomicie. Podobnie jest z detalami. Nad wnętrzem w szoferce mógłbyś jeszcze nieco popracować. Ogólnie wygląda jak zasłużony weteran z Lasu Hurtgen lub Ardenów. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 26 Września 2007 Autor Share Napisano 26 Września 2007 Ten kolor tak wygląda w sztucznym świetle, tak jak ciężarowce, która w świetle dziennym wygląda całkiem inaczej. Dzięki za komenty pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi