Radziu83 Napisano 23 Sierpnia 2012 Share Napisano 23 Sierpnia 2012 Moje ostatnie "dzieło" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 23 Sierpnia 2012 Share Napisano 23 Sierpnia 2012 Ogólnie ok. Występuje potrzeba poprawy jakości fotek. Zwróć uwagę na kładzenie kalkomanii na miejscach wyraźnych przerw - w tym wypadku statecznik pionowy-ster kierunku - sugerowana metoda to cięcie. Plus za ogólną staranność i unikanie niezasadnego brudzenia (lepiej mniej niż więcej). Czas na myślenie o detalach - niedługo przestanie Ci wystarczać oferta pudełkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radziu83 Napisano 24 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2012 Wszystko się zgadza, z kalkami nadal miałem problem choć już i tak jest mały postęp w stosunku do P-40, bo przynajmniej się tak nie błyszczą. A jeśli chodzi o detale to prawda, zaczyna mi ich brakować tyle że raczej zamiast oferty "poza pudełkowej" postanowiłem spróbować sił w 1:48. Zobaczymy co z tego wyjdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi