Skoti Napisano 8 Września 2012 Napisano 8 Września 2012 Grubyjg - w Anglii jak i w Irlandii czy innym wyspiarskim kraju, praktycznie nie używa się cełgu do murków. A w latach 50-60 tych był tylko szary kamień. Cytuj
copycat Napisano 9 Września 2012 Autor Napisano 9 Września 2012 Dzięki wszystkim. Grubemu raczej nie chodziło o cegłę, źle nazwał budulec, mam nadzieję. Zakończyłem jak zakończyłem murek, jest to przekrój, a sam murek ciągnie się dalej. Gdybym zrobił jak piszesz, nie byłoby wrażenia, że to jeszcze nie koniec. Cytuj
Grubyjg Napisano 9 Września 2012 Napisano 9 Września 2012 Dzięki wszystkim.Grubemu raczej nie chodziło o cegłę, źle nazwał budulec, mam nadzieję. Zakończyłem jak zakończyłem murek, jest to przekrój, a sam murek ciągnie się dalej. Gdybym zrobił jak piszesz, nie byłoby wrażenia, że to jeszcze nie koniec. Rozumiem, w sumie ma to większy sens niż to co pisałem. A co do budulca to faktycznie źle nazwałem budulec. Jeszcze raz gratuluję podstawki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi