Curse28 Napisano 29 Sierpnia 2012 Share Napisano 29 Sierpnia 2012 Jakie modele są dobre na początek???Proszę o linki i przysyłajcie jakieś łatwe modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K_Mazur Napisano 29 Sierpnia 2012 Share Napisano 29 Sierpnia 2012 Temat wałkowany był wiele razy wystarczy poszukać ale mógłbyś chociaż powiedzieć co cie interesuje i jakiej skali?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Curse28 Napisano 29 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2012 W skali 1:72 i interesują mnie samoloty amerykańskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 29 Sierpnia 2012 Share Napisano 29 Sierpnia 2012 współczesne, 2 wojna, jakiś konkretny okres? Polecam zamknąć temat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesio Napisano 30 Sierpnia 2012 Share Napisano 30 Sierpnia 2012 A ja polecam sie przejść do hurtowni zabawek i poszukać modeli mastercrafta, plastyka itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 30 Sierpnia 2012 Share Napisano 30 Sierpnia 2012 A ja polecam sie przejść do hurtowni zabawek i poszukać modeli mastercrafta, plastyka itp. Na początek ja bym ich nie proponował ,bardzo łatwo sie zrazić. Hobby Boss z serii Easy Assembly Authentic Kit np ten: http://www.mojehobby.pl/products/Spitfire-MK-Vb.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Curse28 Napisano 30 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2012 Dzięki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modelożerca Napisano 11 Września 2012 Share Napisano 11 Września 2012 Witam Ja po bardzo dłuuuugiej przerwie wziąłem się ostro do roboty i jako pierwszy poszedł Spitek Mk. V 1: 72 Airfixa, później Swordfish Revella, Hurricane tyż Revellek i Foczka 190 A8/ R11. Spitek,nawiasem mówiąc zdobył brąz na I Szczecińskim Paprykarzu Pozdrawiam Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Curse28 Napisano 11 Września 2012 Autor Share Napisano 11 Września 2012 Dziękuję bardzo!!! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi