jakub97 Napisano 24 Września 2012 Share Napisano 24 Września 2012 Przykro mi. Może zrób zdjęcia resztkom, a ktoś coś wymyśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Września 2012 Share Napisano 24 Września 2012 Może da się jakoś poskładać? Wielka szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 24 Września 2012 Share Napisano 24 Września 2012 Szkoda. Może jakiś wrak zrobisz z tego "rozbitka". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 24 Września 2012 Autor Share Napisano 24 Września 2012 Wywaliłem z kosza do pudła, ale fotek nie będę strzelał bo nie potrzeba. Wraków raczej nie robię a modelu nie uratuje bo był mega rozczłonkowany na czesci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 24 Września 2012 Share Napisano 24 Września 2012 Konrad - ty to masz pechozola... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 27 Września 2012 Share Napisano 27 Września 2012 Witam.No nie ,masakra kupiłem go dwa tyg. temu śledziłem warsztacik szkoda,szkoda no cóż.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi