produdi Napisano 13 Stycznia Autor Share Napisano 13 Stycznia Wymalowałem bazowe kolorki. Z grubsza zarys jak będzie to wyglądać. Przejrzałem foty Panter DB i każda miała zupełnie inny układ plam więc myślę, że pod tym względem wyszło w miare koszernie. Myślałem o maskowaniu żeby uzyskać ostre przejścia, ale plastelina nie zdążyła dojść. A jak sobie przypomniałem jakie jazdy miałem kiedyś z maskowaniem Jagdpanzera IV uznałem że szkoda kebaba i prysne z prosto z łapy. Coś tam jeszcze porozjaśniam i się zobaczy. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 14 Stycznia Share Napisano 14 Stycznia Kamuflaż wyszedł pierwsza klasa. Widać rękę mistrza uspokojona kieliszkiem czegoś mocniejszego. Koloru fajne - świetny kontrast. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
produdi Napisano 24 Stycznia Autor Share Napisano 24 Stycznia Coś tam do przodu. Płyn od kalek wdał się w reakcje z farbą albo lakierem. Pod światło widać jasne placki. Ktoś miał taki problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 24 Stycznia Share Napisano 24 Stycznia Miałem tak na panzer 1 po płynie mark fit strong, nałożyłem płyn i żeby przyspieszyć wyschnięcie kalki i pokrycie matem po nich wysuszyłem suszarką i po kilku godzinach dałem mat zamiast odczekać z dzień, i to był błąd bo wyszło coś podobnego takie błyszczące zacieki, uratowałem to jakoś olejami a następnie pokryłem matem już kilka dni później jak wyschły oleje i znikło, może masz podobnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
produdi Napisano 27 Stycznia Autor Share Napisano 27 Stycznia Wash, obicia, oleje, gęsi. Otarcia w barwie mini bez jasnych akcentów. Trochę biednie to wygląda, ale starałem się zgrać to z rzeczywistością. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 27 Stycznia Share Napisano 27 Stycznia (edytowane) Minia hmm, ciuraj Pan jasnym w tą schookolade bomns bombs .Ładnie, ale dla mnie czysto przy tym camo. Edytowane 27 Stycznia przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi