michukosa Napisano 9 Września 2012 Napisano 9 Września 2012 Zamierzam kupić ten model, jednakże najpierw chciałbym zdobyć kilka informacji odnośnie jakości wyprasek. Czy ktoś z szanownych forumowiczów miał na warsztacie ten oto model? http://www.mojehobby.pl/products/U.S.-NAVY-BATTLESHIP-USS-MISSOURI.html Pozdrawiam. Cytuj
pawlik Napisano 12 Września 2012 Napisano 12 Września 2012 Nie pamiętam ile to on ma lat. Kiedyś dawno temu zmontowałem go razem z Yamato,nie lepiej ciut dołożyć i fundnąć sobie wyrób tamiyowski? Ciężko będzie pomalować te piętra nadbudówek odlane w jednym kawałku z pokładem.Nie wiem czy tak z pudełka tylko czy coś dołożysz do niego, reling? Cytuj
michukosa Napisano 12 Września 2012 Autor Napisano 12 Września 2012 Zakupiłem USS New Jersey z Tamiyi. Będzie to mój pierwszy okręt, zrobię go w wersji pudełkowej, chociaż dokładnie nie wiem czy model jest w wersji z II WŚ czy też teraźniejszej ( muzealnej ). Ew. rozważam zakup luf Aber'a. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi