michukosa Napisano 9 Września 2012 Share Napisano 9 Września 2012 Zamierzam kupić ten model, jednakże najpierw chciałbym zdobyć kilka informacji odnośnie jakości wyprasek. Czy ktoś z szanownych forumowiczów miał na warsztacie ten oto model? http://www.mojehobby.pl/products/U.S.-NAVY-BATTLESHIP-USS-MISSOURI.html Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 12 Września 2012 Share Napisano 12 Września 2012 Nie pamiętam ile to on ma lat. Kiedyś dawno temu zmontowałem go razem z Yamato,nie lepiej ciut dołożyć i fundnąć sobie wyrób tamiyowski? Ciężko będzie pomalować te piętra nadbudówek odlane w jednym kawałku z pokładem.Nie wiem czy tak z pudełka tylko czy coś dołożysz do niego, reling? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michukosa Napisano 12 Września 2012 Autor Share Napisano 12 Września 2012 Zakupiłem USS New Jersey z Tamiyi. Będzie to mój pierwszy okręt, zrobię go w wersji pudełkowej, chociaż dokładnie nie wiem czy model jest w wersji z II WŚ czy też teraźniejszej ( muzealnej ). Ew. rozważam zakup luf Aber'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi