drinkman Napisano 9 Września 2012 Share Napisano 9 Września 2012 Jako,że Abrams z powodu chwilowego zwątpienia poszedł w odstawkę a w przyrodzie równowaga być musi to za pomocą klejów i kilku przekleństw poskładałem takie coś. Składalność zestawu jak na mój gust bardzo dobra.Problem był tylko z dopasowanie drzwiczek z tyłu do ościeżnicy.Szału nie ma.Specjalnie jamek skurczowych nie zanotowano. Modelik miał być czysto relaksacyjny,bez specjalnego wdawania się w szczegóły "czy te pasy albo nity są na właściwych miejscach". Malowanie przewidziane jest pudełkowe czyli 3 kolory.Walka będzie z tym straszna bo to po raz pierwszy i mam nadzieję,że z blutackiem nic nie poodchodzi. Chwilowo to tyle,więc na fotki czas. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 9 Września 2012 Share Napisano 9 Września 2012 Ładna, czysta robota Ciekawy temat modelarski Dajesz dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drinkman Napisano 15 Września 2012 Autor Share Napisano 15 Września 2012 Bazowy pomalowany,do wyschnięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 15 Września 2012 Share Napisano 15 Września 2012 czekam na kolorki, powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drinkman Napisano 14 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2012 Lekko do przodu.Kamo malowane z ręki,nie bawiłem się w maskowanie tackitem z powodów-obawa przed poodrywaniem blaszek i powód najważniejszy,że kolory brązowy i czarny nie będą za bardzo widoczne bo będą pokryte białą farbą. Zamierzeniem jest wykonać LAV-a w tymczasowym,zimowym malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drinkman Napisano 27 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2013 Mała aktualizacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drinkman Napisano 10 Lutego 2013 Autor Share Napisano 10 Lutego 2013 Dopiero teraz i całkowitym przypadkiem znalazłem przyzwoite zdjęcia tej wersji LAV.Trumpek popełnił błąd,gdyż jedna antena znajdująca się po prawej stronie z tyłu nie powinna być zamocowana.Tego już korygować nie będę.Schemat malowania też jest jest nieco inny,ale zostaje jak jest. Niedługo walka z brudzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 Ładnie Czy ten schemat jest z jakichś konkretnych ćwiczeń/manewrów? Możesz podać linkę do zdjęć-inspiracji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drinkman Napisano 10 Lutego 2013 Autor Share Napisano 10 Lutego 2013 Nie jest to schemat z żadnych ćwiczeń czy pojazdu.Chciałem nieco poćwiczyć i poeksperymentować z pigmentami typu błoto i śnieg,oraz z nową jak dla mnie chemią AK, a docelowo modelik na małą dioramkę wcisnąć razem z kontenerem. Inspiracją były te fotki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 To są zdjęcia z ćwiczeń "Cold Winter" z Norwegii, rok 1987. Całkiem niezła inspiracja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drinkman Napisano 26 Października 2013 Autor Share Napisano 26 Października 2013 Po kilku miesiącach stagnacji wena wróciła.Jak zwykle przegięcie z pigmentami,choć z drugiej strony mniej więcej o to mi chodziło,choć nie,aż tak brutalnie.Fota na szybko robiona.W ciągu kilku powinien nastąpić koniec zmagań z materią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drinkman Napisano 26 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2013 Ulepek uważam za skończony.Zapraszam do galerii. viewtopic.php?f=68&t=41324 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi