Michał96 Napisano 11 Września 2012 Share Napisano 11 Września 2012 Hej, chciałem się zapytać, czy ktoś używał może tego oto specyfiku do imitacji wody firmy Polak-http://www.mojehobby.pl/products/AQUACRYL-SZTUCZNA-WODA-250ML.html Byłbym wdzięczny za jakieś argumenty, typu dlaczego warto, dlaczego nie. Może macie jakieś inne tańsze specyfiki które dają ciekawy efekt. Z góry dziękuję, pzdr Michał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modelożerca Napisano 11 Września 2012 Share Napisano 11 Września 2012 Witam A epoksyda z utwardzaczem dziabnięta na turkus, szmaragd i biały? Ta sztuczna woda ponoć ma konsystencję żelu do włosów, prawda? A jaki efekt po wyschnięciu? Słyszałem też o Games Workshop Water Effect. Można kupić w Bardzie i na www.cytadela.pl Pozdrawiam Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 11 Września 2012 Share Napisano 11 Września 2012 Witam A epoksyda z utwardzaczem dziabnięta na turkus, szmaragd i biały? Ta sztuczna woda ponoć ma konsystencję żelu do włosów, prawda? A jaki efekt po wyschnięciu? Słyszałem też o Games Workshop Water Effect. Można kupić w Bardzie i na www.cytadela.pl Pozdrawiam Wojtek efekt GW to żywica albo coś podobnego , kładziesz z pędzla na pomalowaną farbą powierzchnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 11 Września 2012 Autor Share Napisano 11 Września 2012 Hah, no też nie mam właśnie pojęcia co do jej efektów. A co do Games Workshop Water Effect to by się nadawało? P.S zależy mi na uzyskaniu zielonawego koloru wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modelożerca Napisano 14 Września 2012 Share Napisano 14 Września 2012 Witam To, co Planujesz kupić jest ponoć rewelacyjne Po wyschnięciu staje się twarde i przejrzyste jak akryl i nadaje się nawet do imitacji kaskad wodnych Pozdrawiam Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 14 Września 2012 Autor Share Napisano 14 Września 2012 No to kurcze fajne, ale cena jednak trochę odstrasza. Zdecydowałem się na Still Water Vallejo, zobaczymy jak się sprawdzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesio Napisano 14 Września 2012 Share Napisano 14 Września 2012 No to kurcze fajne, ale cena jednak trochę odstrasza. Zdecydowałem się na Still Water Vallejo, zobaczymy jak się sprawdzi . Podobno podczas schnięcia się kurczy więc lepiej uważać coby podstawki nie rozwaliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi