DarkWing Posted September 14, 2012 Share Posted September 14, 2012 Witam. Przedstawiam ostatni mój wypust ... Przedstawiam od razu galerię, warsztatu nie dokumentowałem bo... nie było czego, ot typowo wakacyjny model, bez żadnych "udziwnień", żadnych dodatków ani waloryzacji... Jedynie to co było w pudle. Model zaczęty sporo przed wakacjami, jednak późniejsze wyjazdy oraz brak sprzyjającej pogody do modelowania przyczyniły się do rekordowego tempa jego powstania - czyt. baaardzooo długo. Z założenia miał to być szybki i łatwy temat, dający radość ze sklejania - bez stresu jak wyjdzie Po prostu - kolejny do kolekcji i tyle. Wyszedł jak dla mnie bardzo ładnie. Jak na Tamiyę model mało precyzyjny, było dużo szlifowania oraz troszkę pasowania, widocznie to dość stary wypust i technologia była starsza. Kalki są jednak wzorowe, układały się idealnie oraz sa cieniutkie - pod lakierem praktycznie schodek nie jest wyczuwalny. Malowanie oryginalne z okładki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzychu126 Posted September 14, 2012 Share Posted September 14, 2012 Kolejny kwadratowy motorek! Jak dla mnie bomba, podobają mi się starsze maszynki, model również świetnie wykonany, jakby sesja była robiona w plenerze to dałbym się nabrać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts