PiterATS Napisano 16 Września 2012 Share Napisano 16 Września 2012 Witam Taki modelik jak w tytule sobie ostatnio zdłubałem Cytryna to model Hellera w skali 1/43. Przyznam się, że na początku sceptycznie podchodziłem do tej skali i do tych modeli, ale zmieniłem zdanie. Zestaw skleja się sam, model jest bezszpachlowy, części są czysto odlane bez nadlewek i niedolewek. Do tego jest ich niewiele, w sam raz na prosty, szybki i niewymagający weekendowy projekcik, przy którym autentycznie można się odstresować i w krótkim czasie stworzyć model, który będzie po prostu cieszył oko na półce. Model w niedługim czasie powędruje na małą podstawkę i pod gablotkę, a w moim składziku czekają jeszcze do zrobienia Renault 4CV i Peugeot 203 w 1/43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 16 Września 2012 Share Napisano 16 Września 2012 Bardzo fajne maleństwo. Ja bym mu trochę zeszlifował oponki, ale w tej skali na pewno nie przeszkadza to tak bardzo jak np. w 1:24. Wygląda świetnie. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skwarek Napisano 17 Września 2012 Share Napisano 17 Września 2012 Bardzo sympatyczna Cytrynka tutaj wyszła:) Podoba mi się kolor i elementy chromowane. Może delikatny wash na felgi dla delikatnego poprawienia ich głębi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi