Skocz do zawartości

Zapowiedż KITTY HAWK MODELS

bialy7207

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawa jak najbardziej. Tylko jak cena będzie podobna co do ichniejszego F-35 to jednym słowem z byka zlecieli. Ja tam poczekam na nowego Jaguara z Italerki. Jak będzie wykonany na podobnym poziomie jak BEA HAWK , to będzie super. Zestaw "New Tooling" ma się ukazać jeszcze w tym roku. Prawdopodobnie październik/listopad.

Pozdrawiam.

Ciekawa jak najbardziej. Tylko jak cena będzie podobna co do ichniejszego F-35 to jednym słowem z byka zlecieli. Ja tam poczekam na nowego Jaguara z Italerki. Jak będzie wykonany na podobnym poziomie jak BEA HAWK , to będzie super. Zestaw "New Tooling" ma się ukazać jeszcze w tym roku. Prawdopodobnie październik/listopad.

Pozdrawiam.

Witam! Cena F-35 u nas rzeczywiście jest kosmiczna, jednak w LUCKI MODEL cena po przeliczeniu na złotówki wraz z kosztami wysyłki oscyluje w granicach 215PLN. Pozdrawiam!

Tylko jak cena będzie podobna co do ichniejszego F-35 to jednym słowem z byka zlecieli

trochę zlecieli, trochę nie. zważywszy na to, jak skomplikowany był projekt tego modelu, to choćby za robotę projektanta ta kasa się należy.

Kamilu, w pewnym stopniu zgodzę się z Tobą. Ktoś napewno się napracował, a każda robota powinna być odpowiednio wynagrodzona w stosunku do wkładu pracy i nakładów. Co do ceny w Lucki Model, no to mamy ciekawe zjawisko windowania przez importera. Ale i tak cena powyżej 200 zł jakoś mnie odstrasza, a przecież nie jest to Tamiya czy Hasegawa (Przynajmniej jeśli chodzi o renomę marki, ba na temat jakości i spasowania nie mam prawa się wypowiadać bo nigdy tego na oczy nie widziałem a co dopiero pomacać), Choć jak patrzę na F-22 z Hasegawy to też dostaje palpitacji serca mimo mojego młodego wieku.

Zobaczymi, pożyjemy i wtedy ocenimy ile to jest warte.

Pozdrawiam

• 2 months later...
Jaguar A z Kity Hawk to chyba wersja francuska, a ten z Italeri to brytyjska. Z tego co wiem, to te dwa samoloty trochę się różnią

W zasadzie to tylko detalami kabiny i kilkoma elementami zewnętrznymi w okolicy działek. Bo wersja francuska i brytyjska miały różne rodzaje działek pokładowych. Nie ma co się martwić na zapas.