bialy7207 Napisano 18 Września 2012 Share Napisano 18 Września 2012 Witam! Myślę że to ciekawa zapowiedź: http://www.cybermodeler.com/news/kitty.shtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert_Thorz Napisano 19 Września 2012 Share Napisano 19 Września 2012 Ciekawa jak najbardziej. Tylko jak cena będzie podobna co do ichniejszego F-35 to jednym słowem z byka zlecieli. Ja tam poczekam na nowego Jaguara z Italerki. Jak będzie wykonany na podobnym poziomie jak BEA HAWK , to będzie super. Zestaw "New Tooling" ma się ukazać jeszcze w tym roku. Prawdopodobnie październik/listopad. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialy7207 Napisano 19 Września 2012 Autor Share Napisano 19 Września 2012 Ciekawa jak najbardziej. Tylko jak cena będzie podobna co do ichniejszego F-35 to jednym słowem z byka zlecieli. Ja tam poczekam na nowego Jaguara z Italerki. Jak będzie wykonany na podobnym poziomie jak BEA HAWK , to będzie super. Zestaw "New Tooling" ma się ukazać jeszcze w tym roku. Prawdopodobnie październik/listopad. Pozdrawiam. Witam! Cena F-35 u nas rzeczywiście jest kosmiczna, jednak w LUCKI MODEL cena po przeliczeniu na złotówki wraz z kosztami wysyłki oscyluje w granicach 215PLN. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert_Thorz Napisano 20 Września 2012 Share Napisano 20 Września 2012 Tylko jak cena będzie podobna co do ichniejszego F-35 to jednym słowem z byka zlecieli trochę zlecieli, trochę nie. zważywszy na to, jak skomplikowany był projekt tego modelu, to choćby za robotę projektanta ta kasa się należy. Kamilu, w pewnym stopniu zgodzę się z Tobą. Ktoś napewno się napracował, a każda robota powinna być odpowiednio wynagrodzona w stosunku do wkładu pracy i nakładów. Co do ceny w Lucki Model, no to mamy ciekawe zjawisko windowania przez importera. Ale i tak cena powyżej 200 zł jakoś mnie odstrasza, a przecież nie jest to Tamiya czy Hasegawa (Przynajmniej jeśli chodzi o renomę marki, ba na temat jakości i spasowania nie mam prawa się wypowiadać bo nigdy tego na oczy nie widziałem a co dopiero pomacać), Choć jak patrzę na F-22 z Hasegawy to też dostaje palpitacji serca mimo mojego młodego wieku. Zobaczymi, pożyjemy i wtedy ocenimy ile to jest warte. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 27 Listopada 2012 Share Napisano 27 Listopada 2012 Jaguar A z Kity Hawk to chyba wersja francuska, a ten z Italeri to brytyjska. Z tego co wiem, to te dwa samoloty trochę się różnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert_Thorz Napisano 29 Listopada 2012 Share Napisano 29 Listopada 2012 Jaguar A z Kity Hawk to chyba wersja francuska, a ten z Italeri to brytyjska. Z tego co wiem, to te dwa samoloty trochę się różnią W zasadzie to tylko detalami kabiny i kilkoma elementami zewnętrznymi w okolicy działek. Bo wersja francuska i brytyjska miały różne rodzaje działek pokładowych. Nie ma co się martwić na zapas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi