bialy7207 Napisano 18 Września 2012 Napisano 18 Września 2012 Witam! Myślę że to ciekawa zapowiedź: http://www.cybermodeler.com/news/kitty.shtml Cytuj
Robert_Thorz Napisano 19 Września 2012 Napisano 19 Września 2012 Ciekawa jak najbardziej. Tylko jak cena będzie podobna co do ichniejszego F-35 to jednym słowem z byka zlecieli. Ja tam poczekam na nowego Jaguara z Italerki. Jak będzie wykonany na podobnym poziomie jak BEA HAWK , to będzie super. Zestaw "New Tooling" ma się ukazać jeszcze w tym roku. Prawdopodobnie październik/listopad. Pozdrawiam. Cytuj
bialy7207 Napisano 19 Września 2012 Autor Napisano 19 Września 2012 Ciekawa jak najbardziej. Tylko jak cena będzie podobna co do ichniejszego F-35 to jednym słowem z byka zlecieli. Ja tam poczekam na nowego Jaguara z Italerki. Jak będzie wykonany na podobnym poziomie jak BEA HAWK , to będzie super. Zestaw "New Tooling" ma się ukazać jeszcze w tym roku. Prawdopodobnie październik/listopad. Pozdrawiam. Witam! Cena F-35 u nas rzeczywiście jest kosmiczna, jednak w LUCKI MODEL cena po przeliczeniu na złotówki wraz z kosztami wysyłki oscyluje w granicach 215PLN. Pozdrawiam! Cytuj
Robert_Thorz Napisano 20 Września 2012 Napisano 20 Września 2012 Tylko jak cena będzie podobna co do ichniejszego F-35 to jednym słowem z byka zlecieli trochę zlecieli, trochę nie. zważywszy na to, jak skomplikowany był projekt tego modelu, to choćby za robotę projektanta ta kasa się należy. Kamilu, w pewnym stopniu zgodzę się z Tobą. Ktoś napewno się napracował, a każda robota powinna być odpowiednio wynagrodzona w stosunku do wkładu pracy i nakładów. Co do ceny w Lucki Model, no to mamy ciekawe zjawisko windowania przez importera. Ale i tak cena powyżej 200 zł jakoś mnie odstrasza, a przecież nie jest to Tamiya czy Hasegawa (Przynajmniej jeśli chodzi o renomę marki, ba na temat jakości i spasowania nie mam prawa się wypowiadać bo nigdy tego na oczy nie widziałem a co dopiero pomacać), Choć jak patrzę na F-22 z Hasegawy to też dostaje palpitacji serca mimo mojego młodego wieku. Zobaczymi, pożyjemy i wtedy ocenimy ile to jest warte. Pozdrawiam Cytuj
Łukasz Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 Jaguar A z Kity Hawk to chyba wersja francuska, a ten z Italeri to brytyjska. Z tego co wiem, to te dwa samoloty trochę się różnią Cytuj
Robert_Thorz Napisano 29 Listopada 2012 Napisano 29 Listopada 2012 Jaguar A z Kity Hawk to chyba wersja francuska, a ten z Italeri to brytyjska. Z tego co wiem, to te dwa samoloty trochę się różnią W zasadzie to tylko detalami kabiny i kilkoma elementami zewnętrznymi w okolicy działek. Bo wersja francuska i brytyjska miały różne rodzaje działek pokładowych. Nie ma co się martwić na zapas. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi