Tiomny Napisano 20 Września 2012 Share Napisano 20 Września 2012 Prosto z warsztatu. Czekam tylko na kuriera z aerografem Krytyka mile widziana. w najbliższym czasie będzie więcej fot tylko aerograf musi przyjśc;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moralezz Napisano 21 Września 2012 Share Napisano 21 Września 2012 Przede wszystkim przydały by się lepsze fotki. na tych niewiele widać. Druga sprawa - rakiety i podwozie już przyklejone na stałe? Łatwo nie będzie malować. Po trzecie - model szpachlowałeś i szlifowałeś? Nawet na tych słabych zdjęciach widać dziury i nadlewki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karol3414 Napisano 21 Września 2012 Share Napisano 21 Września 2012 A ja tak nieśmiało zapytam, będziesz korzystał z kompresora czy sprężone powietrze w butli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tiomny Napisano 21 Września 2012 Autor Share Napisano 21 Września 2012 butla na kompresor mnie nie stać. Nie jestem wysoko budżetowym ani profesjonalnym modelarzem;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinej Napisano 21 Września 2012 Share Napisano 21 Września 2012 butla na kompresor mnie nie stać. Nie jestem wysoko budżetowym ani profesjonalnym modelarzem;p No to nie rozumiem, na butle Cię nie stać, kompresor kosztuję parę razy tyle, więc co ? Dętka ? Poza tym, zaszpachluj szpary kadłub-skrzydła i te na wlotach powietrza pod kadłubem. Na tych zdjęciach wydaję się też, że nosek ma jakiś uskok z boku. Kokpit tak już zostaję ? Ekspertem nie jestem, ale z otwartymi wlotami górnymi (pozycja kołowania) błędem było by gdybyś chciał otworzyć mu owiewkę, więc pamiętaj na przyszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi