Tiomny Napisano 20 Września 2012 Napisano 20 Września 2012 Prosto z warsztatu. Czekam tylko na kuriera z aerografem Krytyka mile widziana. w najbliższym czasie będzie więcej fot tylko aerograf musi przyjśc;p Cytuj
moralezz Napisano 21 Września 2012 Napisano 21 Września 2012 Przede wszystkim przydały by się lepsze fotki. na tych niewiele widać. Druga sprawa - rakiety i podwozie już przyklejone na stałe? Łatwo nie będzie malować. Po trzecie - model szpachlowałeś i szlifowałeś? Nawet na tych słabych zdjęciach widać dziury i nadlewki. Cytuj
karol3414 Napisano 21 Września 2012 Napisano 21 Września 2012 A ja tak nieśmiało zapytam, będziesz korzystał z kompresora czy sprężone powietrze w butli. Cytuj
Tiomny Napisano 21 Września 2012 Autor Napisano 21 Września 2012 butla na kompresor mnie nie stać. Nie jestem wysoko budżetowym ani profesjonalnym modelarzem;p Cytuj
Marcinej Napisano 21 Września 2012 Napisano 21 Września 2012 butla na kompresor mnie nie stać. Nie jestem wysoko budżetowym ani profesjonalnym modelarzem;p No to nie rozumiem, na butle Cię nie stać, kompresor kosztuję parę razy tyle, więc co ? Dętka ? Poza tym, zaszpachluj szpary kadłub-skrzydła i te na wlotach powietrza pod kadłubem. Na tych zdjęciach wydaję się też, że nosek ma jakiś uskok z boku. Kokpit tak już zostaję ? Ekspertem nie jestem, ale z otwartymi wlotami górnymi (pozycja kołowania) błędem było by gdybyś chciał otworzyć mu owiewkę, więc pamiętaj na przyszłość. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi